Menu

Kerstkaartenactie

kerstkaarten.jpg

'Omdat ik aan je denk'

Een kaart met een persoonlijke wens betekent enorm veel voor gevangenen. Vooral rond kerst, wanneer zij de eenzaamheid extra voelen. Geen mobiel, geen internet, toch een blijk van aandacht. Een sprankje licht en hoop.

Ook dit jaar bezorgen wij in december duizenden kerstgroeten in gevangenissen. Niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen. Hoeveel impact dat heeft? Begin dit jaar ontvingen we een aantal reacties die we graag delen:

Tekening Sven      Bedankkaart 7-kopieBedankkaart 4 kopie        Bedankkaart 2-kopie

Wilt u meedoen? Dat kan!
Hoe werkt het?
Schrijf een kaart of een aantal kaarten samen met anderen bijvoorbeeld met vrienden/vriendinnen, huisgenoten, buren, familieleden, jeugd-/tienergroep, kerkleden. Schrijf vooral aanmoedigende (Bijbel)teksten zonder oordeel. 
Tip: maak er samen een gezellig moment van met wat lekkers. Zo hebben niet alleen de gevangenen er wat aan, maar jullie ook!

LET OP: er mag niks toegevoegd worden, dus geen glitters of opgeplakte onderdelen en de kaart wordt zonder extra envelop opgestuurd.

Stuur de kaarten naar...
Doe de kaart(en) of tekening(en) in een gefrankeerde envelop en adresseer deze aan Ark Mission kaartenactie, Postbus 2554, 3800 GC  Amersfoort. Sluit de ingevulde flyer bij. U mag meerdere kaarten/ tekeningen in één keer toesturen, maar per afzender is één ingevulde flyer voldoende.

Tot wanneer?
U kunt kaarten insturen tot 11 november 2022.

Wat doet Ark Mission met de kaarten?
De kaarten worden bij Ark Mission gecontroleerd, gesorteerd en verdeeld over tientallen dozen. Alle kaarten worden in december uitgedeeld aan gevangenen in binnen- en buitenland om hen te laten weten dat ze niet vergeten worden. Ark Mission werkt bij deze actie samen met het Justitiepastoraat die ervoor zorgt dat de kaarten terecht komen bij gevangenen.

Extra informatie: