Menu

Kerstkaartenactie

IMG_1087

'Omdat ik aan je denk'

De berichtjes en appjes met goede wensen vliegen je soms om de oren met kerst. Niet bij gevangenen... zij hebben geen mobiele telefoon of kunnen op internet. Juist in die periode betekent een kaart met een persoonlijke wens enorm veel voor hen. Rond kerst voelen zij de eenzaamheid extra. Stel je voor, geen mobiel, geen internet, geen dagelijks contact met de buitenwereld endtoch een blijk van aandacht ontvangen. Als verrassing een sprankje licht en hoop.

Ook dit jaar bezorgt Ark Mission in december duizenden kerstgroeten in gevangenissen. Niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen. Hoeveel impact dat heeft? Begin dit jaar ontvingen we een aantal reacties die we graag delen:

Tekening Sven      Bedankkaart 7-kopieBedankkaart 4 kopie        Bedankkaart 2-kopie

Wilt u meedoen? Dat kan!
Hoe werkt het?
Schrijf samen met anderen een kaart of een aantal kaarten bijvoorbeeld met vrienden/vriendinnen, huisgenoten, buren, familieleden, jeugd-/tienergroep, kerkleden. Schrijf vooral bemoedigende (Bijbel)teksten zonder oordeel. Eén Bijbeltekst is voldoende. Een tekening mag ook.
Tip: maak er samen een gezellig moment van met wat lekkers. Zo hebben niet alleen de gevangenen er wat aan, maar jullie ook!

LET OP: er mag niks toegevoegd worden, dus geen glitters of opgeplakte onderdelen of losse onderdelen. De geschreven kaart wordt zonder extra envelop opgestuurd. Meerdere kaarten kunnen dus in één envelop samen met de ingevulde flyer opgestuurd worden naar onderstaande postbus.

Stuur de kaarten naar...
Doe de kaart(en) en/of tekening(en) in een gefrankeerde envelop en adresseer deze aan Ark Mission kaartenactie 2022, Postbus 2554, 3800 GC  Amersfoort. Sluit de ingevulde flyer bij. U mag meerdere kaarten/ tekeningen in één keer toesturen, maar per afzender is één ingevulde flyer voldoende.

Tot wanneer?
U kunt kaarten insturen tot 11 november 2022.

Wat doet Ark Mission met de kaarten?
De kaarten worden bij Ark Mission gecontroleerd, gesorteerd en verdeeld over tientallen dozen. Alle kaarten worden in december uitgedeeld aan gevangenen in binnen- en buitenland om hen te laten weten dat ze niet vergeten worden. Ark Mission werkt bij deze actie samen met het Justitiepastoraat die ervoor zorgt dat de kaarten terecht komen bij gevangenen.

Extra informatie: