Menu

Bestel

Ark Mission ontwikkelt materialen die het verhaal van de Bijbel dáár brengt waar mensen dat het hardst nodig hebben. Het is het verhaal dat gevangenen hoop geeft, dat zieken bemoedigt, dat vluchtelingen aanvaardt, dat eenzamen omarmt en dat armen ondersteunt. Door materialen te bestellen en te verspreiden helpt u mee om ons bereik te vergroten. Ook kunt u materialen bestellen om mensen in uw omgeving te bemoedigen.

De aangegeven prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Bestellen €5,95

Boek 'Ken je mij?'

In dit boek vertelt Judy Burger (1943) haar levensverhaal. Een verhaal dat een troostrijke boodschap herbergt: God is liefde. Juist in het diepste duister kunnen we Zijn licht zien schijnen. Dit aangrijpende levensverhaal is een verhaal van hoop, omdat God niet loslaat!

Bestellen €0,25

Bijbelgids 'Klein geluk' voor volwassenen

Let op: te bestellen per 20 stuks! De bijbelgids 'Klein geluk' voor volwassenen biedt elke dag een korte overdenking met een vraag en gebed, met aan het einde weer de populaire woordzoeker. Deze bijbelgids vervangt dit jaar de traditionele Vakantiebijbelgids, en is het hele jaar te gebruiken.

Bestellen €0,25

Bijbelgids 'Klein geluk' voor kids

Let op: te bestellen per 20 stuks! Met de kidseditie van 'Klein geluk' hebben kinderen een eigen exemplaar waar ze elke dag in kunnen lezen, speuren en ontdekken. Dat belooft drie weken lang lees-, knutsel- en ontdekplezier!

Bestellen €8,00

Set van 4 bemoedigende kaarten

Set van 4 kaarten met bemoedigende teksten: (1) Ik ben je niet vergeten, (2) In de stormen van het leven zijn we niet alleen, (3) Ik sla mijn ogen op naar de bergen, ... (Psalm 121:1-2), (4) Niets zal ons kunnen scheiden van de liefde van God. (Romeinen 8:39)

Bestellen €5,95

Levensverhalenboek 'Kostbare schatten'

In het prachtig vormgegeven boek staan indrukwekkende levensverhalen van bekende en minder bekende christenen, ‘vergeten’ recepten, favoriete bijbelteksten en nog veel meer.

Bestellen €5,95

Invulboek 'Dit wil ik je nog zeggen'

Ouderen doen in de loop van hun leven een schat aan kennis en ervaring op. Die wijsheid is het waard om doorgegeven te worden. Dit invulboek helpt daarbij. Het biedt de mogelijkheid om gedachten op te schrijven en die zo mee te geven aan de volgende generatie(s).

Bestellen €1,00

Bemoedigingsboekje 'Ik ben bang' door Mark de Boer

Mark de Boer is directeur van Ark Mission en ervaringsdeskundige op het gebied van angst. Hij schreef dit boekje om je hoop geven, zodat angst niet meer de boventoon hoeft te voeren in je leven.

Bestellen €1,00

Bemoedigingsboekje 'Ik begrijp je (niet)' door Hannah

Dit boekje is bedoeld voor mensen die in hun naaste omgeving te maken hebben met iemand met autisme. Hannah deelt haar ontdekkingen over autisme en hoopt dat jij daardoor herkenning vindt. Bovendien kunnen haar woorden je helpen om jouw geliefde, familielid of vriend(in) met autisme te accepteren en waarderen zoals diegene is.

Bestellen €1,00

Bemoedigingsboekje 'Ik word oud' door Henk Fonteyn

Ouder worden kan een confronterend proces zijn. Je lichaam en je geest veranderen, je gaat een nieuwe levensfase in. Die nieuwe fase kan beperkingen met zich meebrengen, maar ook mogelijkheden. Voormalig legerpredikant Henk Fonteyn loopt graag een stukje mee op een weg die naast de nodige hobbels ook nieuwe inzichten, vergezichten en rijkdommen kan bieden.

Bestellen €1,00

Bemoedigingsboekje 'Ik ben moe' door Lianne van Dijk

Iedereen is weleens moe of gestrest. Maar soms dreigen vermoeidheid en drukte je leven te overheersen. In dit boekje nodigt theoloog Lianne van Dijk je uit om in alle rust op adem te komen. Want stilstaan is geen schande: het is een manier om ervoor te zorgen dat je straks weer vooruit kunt.

Bestellen €1,00

Bemoedigingsboekje 'Ik heb verdriet' door Henk Fonteyn

Een bemoedigingsboekje over de 'vele soorten van verdriet', over afstand doen, scheiden en afgesneden zijn. Voormalig legerpredikant Henk Fonteyn reflecteert op - al dan niet geslaagde - vormen waarin we troost zoeken en elkaar proberen te troosten.

Bestellen €1,00

Bemoedigingsboekje 'Ik zie het niet meer zitten' door Lianne Post

In dit bemoedigingsboekje wil theoloog Lianne Post mensen die het leven niet meer zien zitten een hart onder de riem steken. Ze laat zien dat je er mag zijn, ook wanneer je door een dal heengaat. Je staat er niet alleen voor. En er is hoop: God wil jou licht en warmte geven door Zijn liefde.

Bestellen €1,00

Bemoedigingsboekje 'Ik ben ziek' door Christien Korf

Christien Korf schreef het bemoedigingsboekje 'Ik ben ziek' vanuit de ervaringen die zij opdeed toen haar zoon ernstig ziek was. Ze wil anderen in eenzelfde proces bemoedigen, en uitdragen dat Gods liefde en trouw dieper gaan dan angst, verdriet en twijfel.

Bestellen €1,00

Bemoedigingsboekje 'Ik voel me zo alleen' door Helene Akkerman

Helene Akkerman is psychologe, en voor Ark Mission ambassadeur voor de projecten rond het thema eenzaamheid. Ze schreef 'Ik voel me zo alleen' voor ieder die een hechte, emotionele band met anderen mist. Ze laat zien hoe mensen gemaakt zijn om in relatie te leven met elkaar.

Bestellen €1,50

Boekje 'Vrijheid'

Het boekje 'Vrijheid' is geschreven voor mensen die meer willen weten over de Bijbel en over het christelijk geloof. De auteurs vertellen vanuit hun eigen perspectief waarom zij nu christen zijn. Twee kunstenaars verbeelden de bijdragen in een artistieke impressie. Zo krijgt de lezer een inkijkje in het geloof van auteurs en kunstenaars. Door de bijdragen loopt een rode draad. Telkens klinkt het: geloven geeft vrijheid.

Bestellen €8,00

Bajesagenda 2021

De pastorale Bajesagenda geeft steun en houvast aan gedetineerden. Elk jaar maakt Ark Mission een pastorale agenda voor gevangenen. Deze wordt verspreid in gevangenissen in ons land, en ook onder Nederlanders die in het buitenland in de cel zitten. Sinds 2018 is de agenda in een nieuwe uitvoering en in kleur beschikbaar. De Bajesagenda is door en voor gedetineerden gemaakt.