Menu

Blogs

  1. Licht als een veertje oogt ze. Hoe kan het anders. 91 is ze. Edith Eva Eger, schrijfster van het boek De keuze - Leven in vrijheid. Het is haar eigen levensverhaal. Het verhaal van een Joods meisje in Hongarije, dat zichzelf in haar puberteit als lelijk jong eendje zag, maar dankzij balletlessen aan zelfvertrouwen won. Meer

  2. Ik ben in Wit-Rusland en zit in een eenvoudig huis in een klein plaatsje ten oosten van Minsk. De wc is kapot en het water om door te spoelen komt van een waterslang waarmee ik het reservoir kan vullen. De deur sluit niet goed en de bank bij de keukentafel waar ik aan zit, zit vol gaten en is totaal versleten. Alles is hier oud. Het laat zien dat hier een gezin met weinig middelen woont. Meer

  3. ‘Mag ik hier?’ En hierzo? En aan deze kant dan?’ Mijn zoon struint met zijn dieren door de tuin. De tuin is zijn oerwoud. Er zijn delen in het oerwoud waar zijn dieren niet mogen komen. Ik hang de was op en hij is zijn grenzen aan het verkennen. Meer