Menu

Blogs

  1. Een jaar of dertig geleden gaf mijn oma aan mijn opa een typemachine voor zijn verjaardag. Ze zei erbij: ‘Ep, ik denk dat je je levensverhaal op moet schrijven voor je kinderen en kleinkinderen.’ Meer

  2. Mijn man en ik wonen op dit moment noodgedwongen in een caravan op een camping, op ongeveer tien minuten rijden van ons huis. Ons huis is namelijk nog steeds niet klaar. Sinds eind februari is er een enorme verbouwing aan de gang en zijn we intensief bezig met hakken, breken, frezen, metselen, stuken, schuren, sauzen, enz. Meer

  3. Het waait hard, heel hard. Zo hard dat de takken en de blaadjes je om de oren vliegen. Zo hard dat je niemand meer kan verstaan. Zo hard dat het moeite kost om je ene voet voor je andere voet te zetten. Meer

  4. We zijn al vier weken op weg in onze zomervakantie. Nadat we genoten in Italië, ben ik nu alweer enkele dagen aan het werk. Thuis is echter alles nog in de vakantiemodus. Langer blijven liggen (als we geluk hebben), tot 11 uur in de pyjama, weinig haren kammen en vooral lekker lanterfanten. Meer

  5. Hoe vaak heb ik het mezelf of mijn vrouw niet horen zeggen toen onze kinderen nog klein waren: 'Dit zou je moeten opschrijven!' Of: 'Oh, wat jammer, had ik nu maar een camera bij me gehad!' Meer