Menu

Blogs

  1. Twee jaar geleden begon ik met schrijven voor Ark Mission. Ik was zenuwachtig, het was mijn eerste keer dat ik voor iemand anders dan mijzelf schreef. Ik was bang dat ik het verkeerd zou doen of dat ik misschien de plank helemaal mis zou slaan. Een heleboel onterechte gedachtes. Ik heb genoten van het schrijven en ik hoop dat jij hebt genoten van het lezen van de blogs. Vandaag schrijf ik mijn laatste blog voor Ark Mission en weer haper ik. ‘Wat moet ik schrijven, waar moet het over gaan?’ Meer

  2. Komend weekend gaat de klok een uur terug. Wintertijd. Voor veel mensen kondigt het verzetten van de klok een periode aan waar ze niet bepaald naar uitkijken. Donker, grijs, nat, koud … het liefst blijven we binnen onder een grote stapel dekens. Meer

  3. Vandaag teruggekeerd van een vijfdaagse voetreis. Niet zomaar wat gewandeld, nee, een heuse pelgrimage gelopen, naar Santiago de Compostella, compleet met pelgrimspaspoort en certificaat. Niet dat ik iets heb met de legende over Jacobus die ten grondslag ligt aan de beroemde Camino, en al helemaal niet met Jacobus als de “Morendoder”. Maar toch, zo’n pelgrimage is wat anders dan de (avond) vierdaagse lopen. Meer

  4. Ze zit voor zich uit te staren terwijl ze haar handen over haar schoot wrijft in het wiegende ritme van de schommelstoel. De regen tikt tegen het raam. Het is een grijze dag. De zon heeft besloten vandaag binnen te blijven. Meer

  5. In verband met de Week tegen Eenzaamheid schreef Mark de Boer een gedicht, ingegeven door een actueel en triest bericht dat hij las. Meer