Menu

Blogs

  1. Als de dagen steeds korter worden en de feestdagen in zicht komen, breekt elk jaar voor veel mensen een periode aan waarin ze zich eenzaam en somber voelen. Dit jaar zal dat niet anders zijn, integendeel zelfs. Veel mensen brengen het grootste deel van hun tijd alleen door. Wiesje van der Linden, één van de vrijwilligers die ons ook helpt bij de kerstkaartenactie, bedacht daar iets op! Meer

  2. Als ik dit schrijf is het 11 november. Sint Maarten. Een dag met goede herinneringen voor me: mijn moeder is deze dag jarig, en als kind ging ik na een toch al gezellige dag met vriendjes en vriendinnetjes met lampionnen de straat op, om liedjes te zingen en snoepgoed te ontvangen. Meer

  3. 3 november.Vanochtend werd ik wakker, en realiseerde ik me dat het precies vijf weken geleden is dat ik corona kreeg. Een milde vorm, maar nog dagelijks voelbaar door de klachten die mij belemmeren om alles te doen wat ik wil doen. Meer