Menu

Kinderbijbels voor Ivoorkust

In Nederland kunnen we onze kinderen altijd kennis laten maken met Gods Woord. Maar dat is niet overal zo. Bijvoorbeeld in Ivoorkust, waar dominee Bram Krol al enkele jaren zendingswerk doet. Hij kwam in contact met nakomelingen van de Israƫlitische stam Dan: anderhalf miljoen inwoners waarvan tachtig procent ongelovig, maar met een grote openheid voor het evangelie. Lees meer

Armen

30.000 werkboekjes voor Oost-Europa

Tienduizenden kinderen uit arme gezinnen in Roemenië, Hongarije, Servië en Oekraïne komen zelden of nooit in aanraking met de liefde van God. Stichting KOEN organiseert in samenwerking met de lokale kerken boeiende vakantiebijbelweken voor deze kinderen, waar ze kunnen spelen, zingen en verhalen horen uit de Bijbel.

Bijbels voor Mongoliƫ

Ieder jaar gaat er een grote groep evangelisten uit Wit-Rusland en Rusland naar Mongolië om daar bijeenkomsten te houden en jong en oud over Jezus te vertellen. We spraken met één van de initiatiefneemsters. Varya vertelt: ‘We komen al twee jaar in één van de armste regio’s van Mongolië: Dornot. Het is verbazingwekkend om te zien hoe de Heer hier tijdens de bijeenkomsten harten aanraakt. 

Kinderkampen in Wit-Rusland

Ark Mission is al jaren betrokken bij evangelisatiewerk in Wit-Rusland. Zo steunen we kinderkampen in Cerykau, Verbovichy en Berezino. Ook maken we een dagboek voor jongeren. Op die manier helpen we met het vertellen van het verhaal van geloof, hoop en liefde aan jonge mensen in een vaak vergeten gebied.