Menu

Ontvang 26x een meditatie van bekende sprekers in de inbox!

Meld u aan
Armen

Grote kansen in Mongolië

Ieder jaar gaat er een grote groep evangelisten uit Wit-Rusland en Rusland naar Mongolië om daar bijeenkomsten te houden en jong en oud over Jezus te vertellen. We spraken met één van de initiatiefneemsters. Varya vertelt: ‘We komen al twee jaar in één van de armste regio’s van Mongolië: Dornot. Het is verbazingwekkend om te zien hoe God hier tijdens de bijeenkomsten harten aanraakt. Lees meer

Armen

Hij & Jij dagboek

In Wit-Rusland zijn naast bijbels bijna geen bijbelse materialen beschikbaar voor geloofsontwikkeling. Jongeren vinden het lastig om de Bijbel te lezen en ze hebben geen boekje ter beschikking die hen helpt de Bijbel te begrijpen en op hun eigen leven toe te passen.

Bijbelboekjes voor Oost-Europa

Samen spelen, zingen, bidden en leren uit de Bijbel tijdens de Vakantiebijbelweek. Voor meer dan dertigduizend kinderen in Oost-Europa elk jaar opnieuw een groot feest. Hoe geweldig is het als deze kinderen ook dit jaar opnieuw samen mogen genieten en op een speelse manier in aanraking komen met de verhalen uit de Bijbel?!

Kinderkampen in Wit-Rusland

Ark Mission is al jaren betrokken bij evangelisatiewerk in Wit-Rusland. Zo steunen we kinderkampen in Cerykau, Verbovichy en Berezino. Ook maken we een dagboek voor jongeren. Op die manier helpen we met het vertellen van het verhaal van geloof, hoop en liefde aan jonge mensen in een vaak vergeten gebied.