Menu

Liefde, aandacht en een gezonde maaltijd

Dit jaar ondersteunt Ark Mission een nieuw initiatief in Wit-Rusland: de Day Care Centers. Kinderen uit achterstandssituaties worden hier overdag opgevangen. Naast liefde, aandacht, zorg en gezonde maaltijden krijgen deze kinderen ook christelijke vorming. Plaatselijke kerken zijn nauw betrokken bij dit werk, doordat hun leden dagelijks bidden voor deze kinderen. De gebedskoffers die worden uitgedeeld spelen hierbij een belangrijke rol. Lees meer

Armen

Stripbijbels in Tanzania

In Tanzania is ruim 60 procent van de bevolking christen, maar jongeren lijken een verloren generatie. De kinderen van christenen hebben vaak minder binding met de kerk dan hun ouders, en er zijn weinig geschikte Bijbelse materialen voor jongeren in hun eigen taal. Daarom heeft Ark Mission samen met partners het initiatief genomen om een heel bijzondere stripbijbel te maken.

Kinderbijbels voor Ivoorkust

In Nederland kunnen we onze kinderen altijd kennis laten maken met Gods Woord. Maar dat is niet overal zo. Bijvoorbeeld in Ivoorkust, waar dominee Bram Krol al enkele jaren zendingswerk doet. Hij kwam in contact met nakomelingen van de Israëlitische stam Dan: anderhalf miljoen inwoners waarvan tachtig procent ongelovig, maar met een grote openheid voor het evangelie.

Kinderkampen in Wit-Rusland

Ark Mission is al jaren betrokken bij evangelisatiewerk in Wit-Rusland. Zo steunen we kinderkampen in Cerykau, Verbovichy en Berezino. Ook maken we een dagboek voor jongeren. Op die manier helpen we met het vertellen van het verhaal van geloof, hoop en liefde aan jonge mensen in een vaak vergeten gebied.