Menu
Armen

Missionair buitenlandwerk kinderkampen

Ark Mission is al jaren betrokken bij evangelisatiewerk in Wit-Rusland. Zo steunen we kinderkampen in Cerykau, Verbovichy en Berezino. Ook maken we een dagboek voor jongeren. Op die manier helpen we met het vertellen van het verhaal van geloof, hoop en liefde aan jonge mensen in een vaak vergeten gebied. Lees meer

Armen

Hij & Jij dagboek

In Wit-Rusland zijn naast bijbels bijna geen bijbelse materialen beschikbaar voor geloofsontwikkeling. Jongeren vinden het lastig om de Bijbel te lezen en ze hebben geen boekje ter beschikking die hen helpt de Bijbel te begrijpen en op hun eigen leven toe te passen.

Bijbelboekjes voor Oost-Europa

Samen spelen, zingen, bidden en leren uit de Bijbel tijdens de Vakantiebijbelweek. Voor meer dan dertigduizend kinderen in Oost-Europa elk jaar opnieuw een groot feest. Hoe geweldig is het als deze kinderen ook dit jaar opnieuw samen mogen genieten en op een speelse manier in aanraking komen met de verhalen uit de Bijbel?!

Kinderkampen in Wit-Rusland

Jolanda Kromhout, Manager Projecten bij Ark mission, bracht vorig jaar een bezoek aan Wit-Rusland. Ze bekeek het werk dat Ark Mission daar al geruime tijd ondersteunt en maakte kennis met Pastor Tatyana, Father Alexander en Pastor Nicolaj. Ook ontmoette ze tientallen kinderen en jongeren in hun kinder-, tiener- en jongerenkampen.