Menu

Geef jongeren in Tanzania een stripbijbel

In Tanzania is ruim 60 procent van de bevolking christen, maar jongeren lijken een verloren generatie. Bezorgd vragen kerkleiders zich af: ‘Wat zouden we moeten veranderen om deze generatie opnieuw te bereiken?’ Samen met New Life Ministries (Japan) en lokale partner Soma Biblia (Tanzania) heeft Ark Mission het initiatief genomen om een heel bijzondere stripbijbel te maken in de ‘Manga’-stijl. Deze typisch Japanse stijl slaat erg aan onder de jongeren. Lees meer

Armen

Kinderbijbels voor Ivoorkust

In Nederland kunnen we onze kinderen altijd kennis laten maken met Gods Woord. Maar dat is niet overal zo. Bijvoorbeeld in Ivoorkust, waar dominee Bram Krol al enkele jaren zendingswerk doet. Hij kwam in contact met nakomelingen van de Israëlitische stam Dan: anderhalf miljoen inwoners waarvan tachtig procent ongelovig, maar met een grote openheid voor het evangelie.

Bijbels voor Mongolië

Ieder jaar gaat er een grote groep evangelisten uit Wit-Rusland en Rusland naar Mongolië om daar bijeenkomsten te houden en jong en oud over Jezus te vertellen. We spraken met één van de initiatiefneemsters. Varya vertelt: ‘We komen al twee jaar in één van de armste regio’s van Mongolië: Dornot. Het is verbazingwekkend om te zien hoe de Heer hier tijdens de bijeenkomsten harten aanraakt. 

Kinderkampen in Wit-Rusland

Ark Mission is al jaren betrokken bij evangelisatiewerk in Wit-Rusland. Zo steunen we kinderkampen in Cerykau, Verbovichy en Berezino. Ook maken we een dagboek voor jongeren. Op die manier helpen we met het vertellen van het verhaal van geloof, hoop en liefde aan jonge mensen in een vaak vergeten gebied.