Menu

30.000 werkboekjes voor Oost-Europa

Tienduizenden kinderen uit arme gezinnen in Roemenië, Hongarije, Servië en Oekraïne komen zelden of nooit in aanraking met de liefde van God. Stichting KOEN organiseert in samenwerking met de lokale kerken boeiende vakantiebijbelweken voor deze kinderen, waar ze kunnen spelen, zingen en verhalen horen uit de Bijbel. Lees meer

Armen

Hij & Jij dagboek

In Wit-Rusland zijn naast bijbels bijna geen bijbelse materialen beschikbaar voor geloofsontwikkeling. Jongeren vinden het lastig om de Bijbel te lezen en ze hebben geen boekje ter beschikking die hen helpt de Bijbel te begrijpen en op hun eigen leven toe te passen.

Bijbels voor Mongolië

Ieder jaar gaat er een grote groep evangelisten uit Wit-Rusland en Rusland naar Mongolië om daar bijeenkomsten te houden en jong en oud over Jezus te vertellen. We spraken met één van de initiatiefneemsters. Varya vertelt: ‘We komen al twee jaar in één van de armste regio’s van Mongolië: Dornot. Het is verbazingwekkend om te zien hoe de Heer hier tijdens de bijeenkomsten harten aanraakt. 

Kinderkampen in Wit-Rusland

Ark Mission is al jaren betrokken bij evangelisatiewerk in Wit-Rusland. Zo steunen we kinderkampen in Cerykau, Verbovichy en Berezino. Ook maken we een dagboek voor jongeren. Op die manier helpen we met het vertellen van het verhaal van geloof, hoop en liefde aan jonge mensen in een vaak vergeten gebied.