Menu

Bijbelboekjes voor Oost-Europa

Helpt u dit jaar weer mee?

Jaarlijks worden door Stichting Koen vakantiebijbelweken georganiseerd in Oost-Europa voor Hongaars sprekende kinderen. Zij wonen in Roemenië, Slowakije, Oekraïne, Servië en Hongarije en komen vaak uit arme, niet-christelijke gezinnen. Voor het derde jaar op rij willen wij deze kinderen zo graag iets van Gods Woord meegeven. Dit willen we doen door meeneemboekjes te drukken en uit te delen aan de kinderen, zodat ze allemaal een eigen boekje hebben waarin de bijbelverhalen staan die in die week aan bod komen.

Het boekje
Dit jaar hebben de verhalen telkens te maken met dieren. In het boekje staan verder opdrachten, liedjes, spelletjes en bijbelse uitwerkingen, zodat de kinderen actief aan de slag gaan met de bijbelverhalen. Dit boekje mogen de kinderen mee naar huis nemen, zodat de boodschap van Gods liefde verder in hun leven kan doorwerken en ook hun ouders mee kunnen lezen.

Zoltán Varga, coördinator van de Vakantiebijbelweken in Oost-Europa:
‘Door de boekjes worden de kinderen gemotiveerd om elke dag deel te nemen aan de activiteiten en begrijpen ze de bijbelse boodschap beter. Helpt u ons deze boekjes ook dit jaar aan de kinderen uit te delen?’

Benieuwd naar een indruk van de vakantiebijbelweken? Bekijk hier een filmpje en beleef het zelf. Het is werkelijk een feest!
 

Helpt u mee?

Wij willen alle 30.000 deelnemende kinderen graag blij maken met een eigen boekje. Met uw bijdrage geeft u een kind een tastbare herinnering aan de Vakantiebijbelweek!

Doneer