Menu

Geef jongeren in Tanzania een stripbijbel

Geef jongeren in Tanzania een stripbijbel

In Tanzania is ruim 60 procent van de bevolking christen, maar jongeren lijken een verloren generatie. De kinderen van christenen hebben vaak minder binding met de kerk dan hun ouders. De oorzaak hiervan is onder andere de snel veranderende wereld van internet en nieuwe media. Bezorgd vragen kerkleiders zich af: ‘Wat zouden we moeten veranderen om deze generatie opnieuw te bereiken?’

Helaas zijn er weinig geschikte Bijbelse materialen voor jongeren in hun eigen taal. Samen met New Life Ministries (Japan) en lokale partner Soma Biblia (Tanzania) heeft Ark Mission het initiatief genomen om een heel bijzondere stripbijbel te maken in de ‘Manga’-stijl. Deze typisch Japanse stijl blijkt erg aan te slaan onder jongeren in Afrika.

De stripbijbels worden gedistribueerd via mobiele boekwinkels, jongerengroepen van kerken, middelbare scholen en via allerlei speciale bijeenkomsten.

We bidden dat deze bijbel de verandering is die de kerkleiders zo hard nodig hebben en dat de harten van jongeren in Tanzania bereikt worden met de liefde van Christus.

Branch Manager Martin Mwaisumo with children.jpg

Wij willen 100.000 speciaal op jongeren gerichte stripbijbels laten maken en verspreiden. Dat kan niet zonder uw hulp. Met een bijdrage van €10 neemt u 25 stripbijbels voor uw rekening. Maar elke bijdrage, hoe groot of klein, is welkom. Helpt u mee?

Geef een stripbijbel aan jongeren in Tanzania