Menu

Missionair buitenlandwerk kinderkampen

Een van die jonge mensen is Uliana. Zij is 7 jaar oud en woont in Verbovichy in Wit-Rusland. Ze is een meisje zoals er zo veel zijn in dat grote land: haar ouders hebben het niet breed en komen af en toe in de kerk. Over het verhaal  van de Bijbel hoort Uliana maar weinig. En als er niet iets bijzonders gebeurt zal dat niet veranderen. Uliana en andere kinderen uit de omgeving die nooit naar de kerk gaan, zijn precies degenen die Father Alexander op het oog heeft. Alexander wil deze kinderen graag het evangelie vertellen voordat zij in de puberteit komen en in beslag genomen worden door andere zaken. Daarom organiseert hij elk jaar vakantiekampen voor kinderen uit zijn dorp.

Uitbreiding kinderkampen in Wit-Rusland 

In 2017 hebben wij met de hulp van onze donateurs het kamp van Father Alexander mogelijk gemaakt. In 2018 willen we graag meerdere kampen organiseren. De kinderkampen bieden een bijzondere ervaring voor deze kinderen. Er is sport en spel en veel gezelligheid. Omdat de kinderen thuis niet over Jezus horen is het Vakantiebijbelkamp een unieke gelegenheid om hen in aanraking te brengen met het verhaal van de Bijbel. Ark Mission maakt dit kamp dan ook graag mogelijk. We zaaien het evangelie in deze kinderharten in het vertrouwen dat we vrucht zullen zien in de toekomst. Dit kunnen we alleen realiseren met uw steun. Per kind is er €60 nodig om een kampweek te verzorgen. Alleen met uw gift is het mogelijk dat Uliana en vele andere kinderen mee kunnen doen aan een heerlijk kinderkamp.

U kunt online doneren of u kunt een gift overmaken op NL91TRIO0379473070 t.n.v. St. Ark Mission, zomerkampen Wit-Rusland.

Helpt u mee?

Maak een kinderkamp in Wit-Rusland mogelijk.

Doneer