Menu
eenzamen

Vriendschaps- programma Voor de geraniums

Voor de geraniums is een vriendschapsprogramma van vier weken dat speciaal voor kerken is ontwikkeld. Het zet gelovigen in beweging om eenzame ouderen en gezinnen met elkaar in verbinding te brengen. Het doel daarvan is het opbouwen van een duurzame en betekenisvolle relatie met ouderen, zowel binnen als buiten de kerk. Kerken kunnen zo op een laagdrempelige manier hun bijdrage leveren aan het terugdringen van eenzaamheid. Lees meer

Eenzamen

Invulboek 'Dit wil ik je nog zeggen'

De levens- en geloofswijsheid van ouderen is het waard om doorgegeven te worden. Het invulboek Dit wil ik je nog zeggen helpt daarbij. Het biedt de mogelijkheid om gedachten op te schrijven en die zo mee te geven aan de volgende generatie(s).

Levensverhalenboek 'Kostbare schatten'

Ark Mission wil de verhalen van oudere generaties helpen vertellen door middel van het levensverhalenboek Kostbare schatten. Want God heeft mensen aan elkaar gegeven om in verbondenheid met elkaar te leven.

Cursus 'Leven in verbondenheid'

De cursus Leven in verbondenheid biedt kennis en vaardigheden aan die praktisch toepasbaar zijn bij het opbouwen van goede, gezonde en duurzame relaties. Op deze manier kan eenzaamheid teruggedrongen worden.