Menu
Gevangenen

Bajesagenda 2023

In 2021 zaten ruim 27.000 mensen in de gevangenis in Nederland inclusief mensen in voorarrest. Elk jaar maakt Ark Mission de Bajesagenda die steun en houvast geeft aan gedetineerden. Deze wordt verspreid in gevangenissen in ons land, en ook onder Nederlanders die in het buitenland in de cel zitten. De Bajesagenda is door en voor gedetineerden gemaakt en krijgt een nieuwe look & feel. Het thema voor 2023 is: 'Levenslang een nieuwe kans'. Lees meer

Projecten met en voor gevangenen

Kerstkaartenactie ook in 2022!

Schrijf een wens of bemoediging zodat iemand zich gezien weet!
Schrijf samen met anderen bijvoorbeeld met vrienden/vriendinnen, huisgenoten, buren, familieleden, kerkleden. Uw kaart wordt in december uitgedeeld aan een gevangene om hen te laten weten dat ze niet vergeten worden.

Lees meer

Gedichtenwedstrijd van en voor gevangenen + het Exodusconcert

Ark Mission organiseerde, net als vorige jaren, in samenwerking met het Justitiepastoraat, Exodus en de KRO-NCRV een gedichtenwedstrijd voor gedetineerden.
Het gewonnen gedicht werd door Manfred Jongenelis op muziek gezet en door Frans Duijts gezongen tijdens het Exodusconcert wat op maandagavond 7 november via radio 5 wordt uitgezonden.

Lees meer

Coachingsproject jongeren

Het jongerenprogramma is erop gericht om jongeren in jeugdgevangenissen te inspireren met verhalen van ex-gedetineerden die God hebben leren kennen. Jongerenwerker, muzikant en schrijver Rivelino Rigters bezoekt de jeugdgevangenissen om jongeren te bemoedigen met zijn verhaal en te helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.  

Lees meer