Menu
Gevangenen

Bajesagenda 2023

In 2021 zaten ruim 27.000 mensen in de gevangenis in Nederland inclusief mensen in voorarrest. Elk jaar maakt Ark Mission de Bajesagenda die steun en houvast geeft aan gedetineerden. Deze wordt verspreid in gevangenissen in ons land, en ook onder Nederlanders die in het buitenland in de cel zitten. De Bajesagenda is door en voor gedetineerden gemaakt en krijgt een nieuwe look & feel. Het thema voor 2023 is: 'Levenslang een nieuwe kans'. Lees meer

Projecten met en voor gevangenen

Bijbel in de bajes

Geen mobiel in de gevangenis, geen toegang tot internet of social media en vanaf half 8 op je cel. TV kijken is een optie, maar bijbellezen ook. Tenminste... als je er eentje hebt. Juist daar wil Ark Mission in voorzien.

Update januari 2023: Alle bijbels zijn uitgedeeld! En voor diegenen waarbij de zending te laat kwam, heeft de PI heel slim een tegoedbon gemaakt en ze alsnog uitgedeeld. WAT EEN PRACHTIG KADO HEBBEN WE KUNNEN GEVEN!

Lees meer

Gedichtenwedstrijd van en voor gevangenen + het Exodusconcert

Ark Mission organiseerde, net als vorige jaren, in samenwerking met het Justitiepastoraat, Exodus en de KRO-NCRV een gedichtenwedstrijd voor gedetineerden.
Het gewonnen gedicht werd door Manfred Jongenelis op muziek gezet en door Frans Duijts gezongen tijdens het Exodusconcert wat op maandagavond 7 november 2022 via radio 5 is uitgezonden.

Lees meer

Coachingsproject jongeren

Het jongerenprogramma is erop gericht om jongeren in jeugdgevangenissen te inspireren met verhalen van ex-gedetineerden die God hebben leren kennen. Jongerenwerker, muzikant en schrijver Rivelino Rigters bezoekt de jeugdgevangenissen om jongeren te bemoedigen met zijn verhaal en te helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.  

Lees meer