Menu

Vrienden van de Liedjesbijbel

Vind je het belangrijk dat een kind met plezier de verhalen van de Bijbel leest en daarbij passende, eigentijdse kinderliedjes leert? Dat vormt immers een prachtige basis voor het geloofsleven van een kind? Word dan Vriend van de Liedjesbijbel! Lees meer

Kinderwerk binnenland

Light in the night

Light in the night biedt kerken en scholen handvatten om samen met kinderen de God van het licht en het leven te vieren, juist rond Halloween.
De verhalen en verwerkingen kunnen ook thuis gebruikt worden. Voor kerken is er bovendien een draaiboek om op de avond van Halloween (31 oktober) een Light in the night-feest te organiseren!

Kinderbijbels.nl

Kinderbijbels.nl is dé site voor wie een kinderbijbel zoekt!
Deze site helpt je om een kinderbijbel te vinden die past bij jou. Alle beschikbare kinderbijbels worden door ons op een objectieve manier besproken. Zo kun je eenvoudig vergelijken en vind je altijd precies de kinderbijbel die bij jou past.

Onderweg voor kids

Met de kidseditie van Bijbelgids Onderweg hebben kinderen een eigen exemplaar waar ze elke dag in kunnen lezen, speuren en ontdekken. 
Het gidsje gaat over het vinden van geluk. Niet alleen in grote en opvallende dingen, maar juist ook dichtbij en in de kleine hoekjes die je zomaar over het hoofd zou kunnen zien.