Menu

Vrienden van de Liedjesbijbel

Vrienden van de Liedjesbijbel

Vriendenvandeliedjesbijbel_logo nieuw.pngVindt u het belangrijk dat een kind met plezier de verhalen van de Bijbel leest en daarbij passende, eigentijdse kinderliedjes leert? Dat vormt immers een prachtige basis voor het geloofsleven van een kind? Word dan Vriend van de Liedjesbijbel!

Word Vriend van de Liedjesbijbel
U kunt Vriend van de Liedjesbijbel worden als ouder of grootouder, als leerkracht of jeugdleider, of omdat kinderen u aan het hart gaan. Daarmee zorgt u ervoor dat we ieder jaar nieuwe liedjes en verhalen kunnen uitbrengen. En daardoor ontdekken kinderen de verhalen van de Bijbel op een ontspannen en aansprekende manier. Daar hebben ze hun leven lang profijt van!

U kunt al Vriend van de Liedjesbijbel worden met een bijdrage vanaf € 5 per maand. Wanneer u voor één jaar Vriend wordt, ontvangt u ter kennismaking gratis een exemplaar van de Liedjesbijbel.

Ga snel naar de website www.vriendenvandeliedjesbijbel.nl en geef u op als Vriend. U leest hier ook over de vele voordelen!

10. HR_God vind iedereen waardevol.png

U kunt natuurlijk ook eenmalig doneren. Met uw gift van € 25, € 30 of € 50 of elk ander bedrag maakt u nieuwe liedjes mogelijk. Die gaan een leven lang mee!

Doneer eenmalig