Menu

Stripbijbel Jezus Messias

Stripbijbel Jezus Messias

‘Door Jezus Messias zijn al miljoenen mensen bereikt met het evangelie!’

4 JM BOOK.jpgIshaan* (28) woont met zijn vrouw en vijf kinderen in een stad in Midden-India. Hij is leerkracht op een basisschool en zet zich elke dag met plezier in voor de kinderen van zijn school. Ishaan is opgegroeid met de vele goden van het hindoeïsme, maar toen hij studeerde merkte hij dat hij een leegte in zijn hart bleef houden. Ishaan: “Terwijl ik in mijn cultuur omringd werd door vele goden, raakte ik het geloof in het bestaan van een god volledig kwijt!”

* Namen en situaties zijn vanwege privacy gewijzigd

Vorig jaar gaf evangelist Sahar in het buurthuis van de wijk waar Ishaan met zijn gezin woont een serie workshops over gezinsplanning. Sahar vertelde vanuit de bijbel over dit onderwerp en gaf na de laatste workshop aan iedere deelnemer de stripbijbel Jezus Messias in het Hindi. Ishaan: “Ik was een van de deelnemers en stond zeer kritisch tegenover het christelijk geloof, maar vond het bijzonder dat Jezus Messias in mijn eigen taal was verschenen.”

5 JM BOOK.jpg

“En toen gebeurde het: ik werd meteen geraakt door de inhoud van dit boek. Het boek maakt echt waar wat het belooft.  Zo las ik de tekst uit Johannes 3:16: 'Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.'

Ik ontdekte dat deze God werkelijk van mij hield! Ik bleef Jezus Messias keer op keer lezen en vond antwoorden op mijn vragen over God in de verhalen en tekeningen van deze stripbijbel. Voor mij als atheïst was Jezus Messias een geweldig begin. Dat gun ik alle andere atheïsten.”

3 JM BOOK.jpg

Met uw gift van bijvoorbeeld € 20, € 50 of € 100 kunnen we ervoor zorgen dat Jezus Messias in het Hindi en het Marathi bij vele mensen terechtkomt die Jezus nog niet kennen. Helpt u mee?

Geef direct