Menu

Werkboekjes voor Oost-Europa

Werkboekjes voor Oost-Europa

UPDATE
In de mailing die wij eind maart verstuurd hebben, werven wij voor dit prachtige project in Oost-Europa. Maar sinds het schrijven van deze mailing is ons leven totaal veranderd door corona, en we kunnen nog niet goed overzien of de vakantiebijbelweken in Hongarije door kunnen gaan. We hebben tóch de materialen laten drukken, zodat de kinderen met de schatkaarten aan de slag kunnen als blijkt dat de kampen door kunnen gaan. In geloof dat het goedkomt hebben we de kosten voor dit project dus al gemaakt. Daarom hopen wij van harte dat u ons zult ondersteunen met uw gift.

Als de vakantiebijbelweken niet door kunnen gaan, onderzoeken wij samen met Stichting KOEN hoe deze materialen op een alternatieve manier gebruikt kunnen worden. Sommige vakantiebijbelweken zijn gepland in de herfstvakantie, we hopen ze dan zeker te kunnen inzetten.

***

Tienduizenden kinderen uit Hongaarssprekende gezinnen komen zelden of nooit in aanraking met verhalen over de liefde van God. Stichting KOEN organiseert in samenwerking met de lokale kerken zomerkampen voor deze kinderen. Hier kunnen ze spelen, zingen en verhalen horen uit de Bijbel. Zo’n 32.000 kinderen komen elk jaar naar deze zomerkampen!

Schatkaart.jpgElk kind krijgt tijdens dit vakantiekamp een eigen werkboekje, dat dit keer is vormgegeven als een heuse schatkaart. Deze schatkaart neemt de kinderen mee op een ontdekkingstocht om de Here God beter te leren kennen: als we naar Hem luisteren, blijven we op het goede pad lopen. ‘Jezus zet ons op het juiste spoor. Ga mee op reis!’

Aan het eind van de week nemen de kinderen de kaart mee naar huis als herinnering aan een fijne week en aan de boodschap dat je elke dag op weg mag gaan met God.

KOEN-maart 2020.JPG

Met uw steun kunnen 32.000 kinderen leren over hun bestemming in de liefde van de Heer Jezus. Doet u mee? Samen bereiken we zoveel meer. Zowel in gebed als met financiƫle steun! Elke gift, klein of groot, is welkom.

Maak kinderen in Oost-Europa blij met een werkboekje