Menu

Kerst voor jou!

Kerst voor jou! begint dit jaar gewoon in uw eigen huis

Header pagina's KvJ

Hoe viert u kerst dit jaar? Kan dat wel in de kerk of alleen via de livestream? Kunt u wel mensen hiervoor uitnodigen, of toch niet?

Kerst voor jou! biedt een volledig programma om dit jaar kerst te vieren. Of dat nu in de huiskamer is met een kleine groep, of toch een groter event in de kerk. Met de materialen in de toolbox kunt u dit jaar een ‘kerst op maat’ event organiseren.

Dit jaar biedt Ark Mission aanvullend een compleet programma om samen met buren, familie, vrienden of collega’s toe te leven naar kerst. Gebaseerd op de thema’s die tijdens de kerstviering aan bod komen hebben we een laagdrempelig, creatief programma bedacht voor drie gezellige avonden bij u thuis. Zet de deur van uw huis open om gezellig samen te eten, creatief met elkaar aan de slag te gaan, of speel een spel. De nadruk ligt vooral op ontmoeting, gezelligheid en het leren kennen van elkaar. Zoekt u toch verdieping? Dan vindt u ook daar ideeën voor in de toolbox.

Samen onderweg naar kerst (1).pngHet programma sluit helemaal aan op het programma van de kerstviering. Zo legt u samen met uw gasten in drie weken een prachtige basis om samen de kerstviering te beleven en samen de waarde van kerst te ontdekken.

Download nu de toolbox voor advent. Het is helemaal gratis.

Ik doe mee als particulier

Ik doe mee samen met mijn kerk

Kijk voor het volledige programma op www.kerstvoorjou.nl.

Wilt u extra ondersteuning bij het uitrollen van het adventsprogramma?
Kijk dan eens op www.housesoflove.org/kerstvoorjou.

Kerst voor jou! is een initiatief van Jesus.net, NEEMA, Houses of Love en Ark Mission.