Menu
Meer missionair

Kerst voor jou!

Ark Mission lanceert samen met Jesus.net en NEEMA-Vuurbaak de nieuwe landelijke campagne Kerst voor jou! Dit is een kant-en-klaar concept dat kerken missionair ondersteunt tijdens kerst. Het biedt alle ingrediƫnten voor een toegankelijk kerstevent. Lees meer

Overige doelgroepen

Light in the night

Light in the night biedt kerken en scholen handvatten om samen met kinderen de God van het licht en het leven te vieren, juist rond Halloween.
De verhalen en verwerkingen kunnen ook thuis gebruikt worden. Voor kerken is er bovendien een draaiboek om op de avond van Halloween (31 oktober) een Light in the night-feest te organiseren!

Retraiteweekend

We zijn druk! Onze agenda staat overvol en de hele dag wordt er een beroep op ons gedaan via onze telefoon en de sociale media. Ons leven staat bol van de activiteiten en we blijven 24 uur per dag bereikbaar. Momenten van rust, van even niets moeten en onze gedachten richten op God, zijn niet langer een deel van ons leven.

 

Storyrooms: bijbelverhalen via VR-bril

Storyrooms is een innovatief product van Young & Holy waarbij jongeren niet een bijbelverhaal horen, maar beleven. Ze maken actief deel uit van het verhaal doordat ze allemaal een rol krijgen toegewezen. Door opdrachten en aanwijzingen reageren de jongeren op wat er gebeurt waarbij ze niet om de relevantie heen kunnen.