Menu
Meer missionair

Kerst voor jou!

Hoe viert u kerst dit jaar? Kan dat wel in de kerk of alleen via de livestream? Kunt u wel mensen hiervoor uitnodigen, of toch niet? Kerst voor jou! biedt een volledig programma om dit jaar kerst te vieren. Of dat nu in de huiskamer is met een kleine groep, of toch een groter event in de kerk. Met de materialen in de toolbox kunt u dit jaar een ‘kerst op maat’ event organiseren. Lees meer

Overige doelgroepen

Nieuwe tekst voor een oud lied

Er bestaan heel veel mooie kerstliederen, die we ieder jaar zingen. Maar begrijpen we de soms verouderde teksten nog wel? En de mensen die we uitnodigen en normaal niet in een kerk komen? Spreekt het hen nog aan?

Maak een nieuwe tekst voor een oud lied!

Bijbelgids 'Klein geluk'

Ieder jaar verspreidt Ark Mission in de zomerperiode de Vakantiebijbelgids, ter inspiratie voor in de vakantie. Omdat de zomervakantie er voor veel mensen dit jaar anders uit zal zien dan normaal, hebben we hier ook met onze Vakantiebijbelgids rekening mee gehouden. Dit jaar verspreiden we daarom een gidsje met de titel Klein geluk.

Retraiteweekend

Tijdens de retraiteweekenden van Ark Mission zijn we te gast bij de zusters van het Sint-Catharinadal in Oosterhout. Een plek waar je daadwerkelijk tot rust kunt komen. Even weg van het leven van alledag, stilstaan bij wat echt belangrijk is, even loslaten, bezinnen en herijken op de toekomst.