Menu
Meer missionair

Ark Mission - Juist nu

We leven in een bijzondere tijd! Een tijd waarin mensen zich soms alleen voelen of angstig zijn, overweldigd door alle nieuwsberichten. Wij bieden u graag handvatten en idee├źn aan die u kunt gebruiken om ondanks fysieke afstand toch met mensen in verbinding te komen en hen te bemoedigen. Lees meer

Overige doelgroepen

Light in the night

Light in the night biedt kerken en scholen handvatten om samen met kinderen de God van het licht en het leven te vieren, juist rond Halloween.
De verhalen en verwerkingen kunnen ook thuis gebruikt worden. Voor kerken is er bovendien een draaiboek om op de avond van Halloween (31 oktober) een Light in the night-feest te organiseren!

Retraiteweekend

Heelheid en gebrokenheid gaan in onze levens vaak hand in hand. We zien om ons heen - ver weg en dichtbij - veel wat kapot is, maar ook veel wat mooi is en hoop geeft.
Tijdens het retraiteweekend van 20 tot 22 maart sta je midden in de veertigdagentijd stil bij de manier waarop heelheid en gebrokenheid zich voor jou tot elkaar verhouden.

 

Kerst voor jou!

Ark Mission lanceert samen met Jesus.net en NEEMA-Vuurbaak de nieuwe landelijke campagne Kerst voor jou! Dit is een kant-en-klaar concept dat kerken missionair ondersteunt tijdens kerst. Het biedt alle ingrediënten voor een toegankelijk kerstevent.