Menu
Meer missionair

Ark Mission - Juist nu

We leven in een bijzondere tijd! Een tijd waarin mensen zich soms alleen voelen of angstig zijn, overweldigd door alle nieuwsberichten. Wij bieden u graag handvatten en idee├źn aan die u kunt gebruiken om ondanks fysieke afstand toch met mensen in verbinding te komen en hen te bemoedigen. Lees meer

Overige doelgroepen

Bijbelgids 'Klein geluk'

Ieder jaar verspreidt Ark Mission in de zomerperiode de Vakantiebijbelgids, ter inspiratie voor in de vakantie. Omdat de zomervakantie er voor veel mensen dit jaar anders uit zal zien dan normaal, hebben we hier ook met onze Vakantiebijbelgids rekening mee gehouden. Dit jaar verspreiden we daarom een gidsje met de titel Klein geluk.

Light in the night

Light in the night biedt kerken en scholen handvatten om samen met kinderen de God van het licht en het leven te vieren, juist rond Halloween.
De verhalen en verwerkingen kunnen ook thuis gebruikt worden. Voor kerken is er bovendien een draaiboek om op de avond van Halloween (31 oktober) een Light in the night-feest te organiseren!

Retraiteweekend

In het retraiteweekend van 11 tot 13 december 2020 gaan we op pad samen met de herders die eeuwen geleden in de buurt van Betlehem de wacht hielden over hun kudde. Zij gingen op weg om Jezus te ontmoeten, en dat is ook wat wij willen doen. We horen het goede nieuws en gaan op weg om het wonder van kerst voor het eerst of opnieuw te ontdekken.