Menu

Ontvang 26x een meditatie van bekende sprekers in de inbox!

Meld u aan
Overig

Stiltepauzes bij de EO

Stiltemomenten, wat zijn ze schaars in ons drukke bestaan. Als Jezus die momenten van rust en meditatie al nodig had, dan hebben wij ze helemaal nodig! Stilte geeft ruimte om meer van God te ervaren. De 40-dagentijd is een prachtige gelegenheid om zo’n rustmoment te creëren. Doe en luister mee! Lees meer

Overige doelgroepen

Storyrooms: bijbelverhalen via VR-bril

Storyrooms is een innovatief product van Young & Holy waarbij jongeren niet een bijbelverhaal horen, maar beleven. Ze maken actief deel uit van het verhaal doordat ze allemaal een rol krijgen toegewezen. Door opdrachten en aanwijzingen reageren de jongeren op wat er gebeurt waarbij ze niet om de relevantie heen kunnen.

Retraiteweekend

We zijn druk! Onze agenda staat overvol en de hele dag wordt er een beroep op ons gedaan via onze telefoon en de sociale media. Ons leven staat bol van de activiteiten en we blijven 24 uur per dag bereikbaar. Momenten van rust, van even niets moeten en onze gedachten richten op God, zijn niet langer een deel van ons leven.

 

Halloween project

‘Fright Nights’, ‘Halloween Nightmares’ en ‘Night of Darkness’. Het zijn zomaar wat namen van evenementen die georganiseerd worden in de periode rond Halloween. Met teksten als ‘Evil is here…’ worden bezoekers uitgenodigd om te komen griezelen en schrikken.