Menu

vakantiebijbelgids 2019

Deze zomer verschijnen er maar liefst twee vakantiebijbelgidsen: de vertrouwde versie voor volwassenen en een nieuwe kidseditie voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Beide gidsjes staan in het teken van zonnestralen - het licht van de zon en het licht van God.

Kerken en andere organisaties kunnen de vakantiebijbelgidsen vanaf 30 stuks hier bestellen. Ook zijn de beide vakantiebijbelgidsen verkrijgbaar bij de plaatselijke christelijke boekhandel (zolang de voorraad strekt). Daarnaast zijn beide gidsen dit jaar ook als online exemplaar verkrijgbaar. Deze kunt u hier gratis aanvragen.

Vakantiebijbelgids voor kids

Met deze supertoffe kidseditie hebben kinderen een eigen exemplaar waar ze elke dag in kunnen lezen, speuren en ontdekken. Dat belooft drie weken lang lees-, teken- en kleurplezier! Hanna Holwerda, kinderboekenauteur, schreef deze kidseditie voor ons. Het gidsje gaat over het licht. Niet alleen het zonlicht buiten, of het licht van je zaklamp als je nog even een boekje leest in bed, maar ook het licht dat de Here God in jouw leven wil brengen. We hopen dat je hierdoor ontdekt dat Hij bij je is, ook in de zomervakantie!

Bekijk hier het inkijkexemplaar of bestel direct.

De vakantiebijbelgids voor kids is geschreven door Hanna Holwerda. Zij is kinderboekenauteur en schrijft op het snijvlak van geloven, geloofsoverdracht, natuur en wetenschap voor kinderen. Daarnaast is Hanna sinds kort ambassadeur van Ark Mission, want het verhaal dat Ark Mission vertelt over liefde, hoop en vergeving wil ook zij doorgeven aan kinderen.

Vakantiebijbelgids voor volwassenen

De vakantiebijbelgids voor volwassenen is zoals u van ons gewend bent. Drie weken lang krijgt u elke dag een korte overdenking met een vraag en gebed, met aan het einde weer de populaire woordzoeker. U kunt drie weken lang genieten van licht en warmte. Want ook al schijnt de zon niet altijd, toch is de zon er wel degelijk. Zo is het ook met God: juist als het lijkt alsof Hij er niet is, is het belangrijk om je uit te strekken naar Zijn stralen. En dan kan het zomaar gebeuren dat je, dwars door de regen en de donderwolken heen, toch een zonnestraaltje ontwaart. 

Dat is dan ook wat we u toewensen. Niet per se een zinderende zomer, maar wel een zomer die vol is van zonnestraaltjes – hoe klein ze ook zijn.

Wij hopen dat u (en uw (klein)kinderen) net zo van de Vakantiebijbelgids genieten als van de zon, die ook deze zomer ongetwijfeld het leven lichter maakt. Veel leesplezier toegewenst!

Bekijk hier het inkijkexemplaar of bestel direct.

De vakantiebijbelgids voor volwassenen is geschreven door Lianne Post. Zij is theoloog  en freelance projectleider, en is betrokken bij verschillende projecten van Ark Mission. In 2018 verhuisde ze samen met haar man naar Ierland. Lianne is het liefst buiten in weer en wind, houdt van hardlopen en maakt graag lange tochten door de bergen. Op haar website blogt ze zowel over geloofsonderwerpen als over wat ze tegenkomt wanneer ze onderweg is.