Menu

Vakantiebijbelgids 2021 'Onderweg'

Vakantiebijbelgids 'Onderweg'

Ieder jaar verspreidt Ark Mission in de zomerperiode de Vakantiebijbelgids, ter inspiratie voor in de vakantie. Omdat de zomervakantie er voor veel mensen dit jaar anders uit zal zien dan normaal, hebben we hier ook met onze Vakantiebijbelgids rekening mee gehouden. Het bijbelgidsje heeft dezelfde opzet en biedt de inspirerende teksten die u gewend bent, maar is speciaal toegespitst op de omstandigheden waar we nu in leven. Net als vorig jaar is er ook een kidseditie voor kinderen van 4 tot 9 jaar. De edities voor kinderen en volwassenen sluiten op elkaar aan. Zo kunt u als gezin ook gezamenlijk aan de slag met de thema's uit het gidsje!

onderweg cover kleinKerken en andere organisaties kunnen de bijbelgidsen vanaf 20 stuks hier bestellen. Ook zijn de beide bijbelgidsen verkrijgbaar bij de plaatselijke christelijke boekhandel (zolang de voorraad strekt). Daarnaast zijn beide gidsen ook als e-book verkrijgbaar. Deze kunt u hier gratis aanvragen.

De bijbelgids ‘Onderweg’ voor volwassenen is zoals u van ons gewend bent. Drie weken lang krijgt u elke dag een korte overdenking met een vraag en gebed, met aan het einde weer de populaire woordzoeker. U kunt u drie weken lang laten bemoedigen en inspireren door de reizen die Jezus maakte. Laat je tijdens je vakantie verrassen door een echte ontmoeting met Hem. Het zou je leven (en je bestemming) totaal veranderen.

Vraag een online exemplaar aan of bestel direct. Bekijk hier een inkijkexemplaar.

De bijbelgids voor volwassenen is geschreven door Lianne van Dijk. Zij is theoloog en freelance projectleider, en is bij verschillende projecten van Ark Mission betrokken geweest. Ze schreef eerder o.a. Hier vind je hoop en Van stress naar stilte.

onderweg kids cover kleinKids

Met de kidseditie van de Vakantiebijbelgids ‘Onderweg’ hebben kinderen een eigen exemplaar waar ze elke dag in kunnen lezen, speuren en ontdekken. Dat belooft drie weken lang plezier! Hanna Holwerda, kinderboekenauteur, schreef deze kidseditie. Het gidsje gaat over het maken van een reis. Tijdens de reis stellen we Jezus voor en vertellen we over de mooie dingen die Hij meemaakte als Hij onderweg was. We hopen dat de kids Jezus zullen ontmoeten en ontdekken hoe bijzonder Hij is.

Vraag een online exemplaar aan of bestel direct. Bekijk hier een inkijkexemplaar.

De kidseditie van 'Onderweg’ is geschreven door Hanna Holwerda. Zij is kinderboekenauteur en schrijft op het snijvlak van geloven, geloofsoverdracht, natuur en wetenschap voor kinderen. Hanna schreef eerder o.a. Struinen door de schepping en Knetteren en knallen.