Menu

Holy Heroes

De vragen waarmee de mensen die om Jezus heen staan worstelen, komen overeen met de vragen die wij ons vandaag de dag stellen. Waarom moeten onschuldige mensen lijden? Waarom moet een moeder haar kind zien sterven? Waarom verraadde ik mijn beste vriend, terwijl ik echt van hem houd? Waarom …? In sommige opzichten lijken ze op superhelden – houd je maar eens staande als moeder van Jezus – maar tegelijk komen ze heel dicht bij ons. Door hun menselijkheid is er veel wat ons met hen verbindt en veel wat we van hen kunnen leren.
 
Meer doen rond The Passion?

Heeft uw kerk een programma rond 'The Passion'? Ark Mission maakt ook volgend jaar een nieuw gratis boekje (tegen betaling van de verzendkosten) voor kerken beschikbaar. Het boekje is bestelbaar vanaf 25 exemplaren. 

Bekijk hier het inkijkexemplaar van Holy Heroes.
 
Bible-fit
Holy heroes? maakt gebruik van de app Bible-Fit. Bible-Fit kun je gebruiken om door de Bijbel heen te browsen, maar je kunt ook een gevoel of gebeurtenis kiezen en bijpassende bijbelverzen en verhalen uit de Bijbel lezen. Deze app is gratis te downloaden in de Play Store en de App Store.