Menu
Overig

Storyrooms, een bijbelverhaal door VR bril

Storyrooms is speciaal ontwikkeld voor en door jongeren (14+) waarbij de deelnemers een VR bril op krijgen waardoor ze in een virtual reality terecht komen van een eeuwenoud Bijbelverhaal. Storyrooms trekt vanaf september rond door Nederland en strijkt neer op diverse locaties zoals scholen, kerken en gevangenissen. Lees meer

Overige doelgroepen

Holy Heroes

Speciaal voor The Passion 2018 ontwikkelde Ark Mission het boekje Holy heroes?. In dit boekje word je meegenomen in het verhaal van de drie hoofdpersonen van 'The Passion' en kom je meer te weten over de gebeurtenissen rondom Pasen. In het boekje wordt heel duidelijk uitgelegd dat Jezus, Maria en Petrus echte mensen zijn met echte gevoelens en echte levens. 

Bible-Fit: je gids door de Bijbel

Ben je verliefd? Ben je eenzaam, boos of jaloers? Ben je je baan kwijt? Wil je er iets meer over lezen in de Bijbel? De gratis app Bible-Fit helpt je om snel bijbelteksten te vinden die passen bij wat jij meemaakt. Pas de app aan naar jouw wensen en voorkeuren en het wordt jouw Bijbel-op-zak.

Halloween project

‘Fright Nights’, ‘Halloween Nightmares’ en ‘Night of Darkness’. Het zijn zomaar wat namen van evenementen die georganiseerd worden in de periode rond Halloween. Met teksten als ‘Evil is here…’ worden bezoekers uitgenodigd om te komen griezelen en schrikken.