Menu
Overig

Retraiteweekenden

We zijn druk! Onze agenda staat overvol en de hele dag wordt er een beroep op ons gedaan via onze telefoon en de sociale media. Ons leven staat bol van de activiteiten en we blijven 24 uur per dag bereikbaar. Momenten van rust, van even niets moeten en onze gedachten richten op God, zijn niet langer een deel van ons leven. Lees meer

Overige doelgroepen

Storyrooms: bijbelverhalen via VR-bril

Storyrooms is een innovatief product van Young & Holy waarbij jongeren niet een bijbelverhaal horen, maar beleven. Ze maken actief deel uit van het verhaal doordat ze allemaal een rol krijgen toegewezen. Door opdrachten en aanwijzingen reageren de jongeren op wat er gebeurt waarbij ze niet om de relevantie heen kunnen.

Bible-Fit: je gids door de Bijbel

Ben je verliefd? Ben je eenzaam, boos of jaloers? Ben je je baan kwijt? Wil je er iets meer over lezen in de Bijbel? De gratis app Bible-Fit helpt je om snel bijbelteksten te vinden die passen bij wat jij meemaakt. Pas de app aan naar jouw wensen en voorkeuren en het wordt jouw Bijbel-op-zak.

Halloween project

‘Fright Nights’, ‘Halloween Nightmares’ en ‘Night of Darkness’. Het zijn zomaar wat namen van evenementen die georganiseerd worden in de periode rond Halloween. Met teksten als ‘Evil is here…’ worden bezoekers uitgenodigd om te komen griezelen en schrikken.