Menu

Bemoedigingsboekje Ik begrijp je (niet)

Ik begrijp je (niet) - Hannah

Ik begrijp je niet.jpgDit boekje is bedoeld voor mensen die in hun naaste omgeving te maken hebben met iemand met autisme. Hannah deelt haar ontdekkingen over autisme en hoopt dat jij daardoor herkenning vindt. Bovendien kunnen haar woorden je helpen om jouw geliefde, familielid of vriend(in) met autisme te accepteren en waarderen zoals diegene is.

Hannah: "Als er dingen niet goed gaan in het leven door autisme, dan zie ik soms alleen de negatieve kanten, de obstakels. Het is ook zeker belangrijk om die niet weg te poetsen. De moeilijkheden en beperkingen zijn er nu eenmaal en mogen benoemd worden. Door daar rekening mee te houden, doe je de ander ook recht. Maar het is belangrijk om niet in een spiraal te raken waarin het autisme alleen maar negatief is. Zelf kan ik dit vooral als ik kijk met de ogen van Jezus."

Alvast even binnen kijken? Klik hier voor een aantal inkijkpagina's. 

Op zoek naar meer bemoediging? De bemoedigingsboekjes bestaan uit een serie van diverse boekjes. De boekjes worden gratis beschikbaar gesteld aan gekozen organisaties die ze aan belanghebbenden verspreiden. Kijk op de overzichtspagina voor de andere boekjes.