Menu

Bemoedigingsboekje Ik ben moe

Ik ben moe - Lianne van Dijk

Ik ben moe.jpgIedereen is weleens moe of gestrest. Maar soms dreigen vermoeidheid en drukte je leven te overheersen. Dit boekje nodigt je uit om in alle rust op adem te komen. Want stilstaan is geen schande: het is een manier om ervoor te zorgen dat je straks weer vooruit kunt.

Auteur Lianne van Dijk: "Je kunt geruime tijd door de zure appel heen blijven bijten, maar het is de vraag waarom of voor wie je dat doet. Misschien heb je het gevoel dat je onmisbaar bent en dat dingen verkeerd zullen lopen als jij een stapje terug doet. Of misschien wil je jezelf bewijzen, wil je laten zien hoe sterk je bent, of wil je anderen niet teleurstellen. Het is mooi als je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en er graag voor anderen wilt zijn, maar tegelijkertijd is het noodzakelijk om te bedenken wat je drijfveren zijn en waar jouw grenzen liggen. Als je een evenwicht kunt vinden tussen hard werken en rust, geef je jezelf én anderen het beste wat je te bieden hebt."

Alvast even binnen kijken? Klik hier voor een aantal inkijkpagina's.

Op zoek naar meer bemoediging? De bemoedigingsboekjes bestaan uit een serie van diverse boekjes. De boekjes worden gratis beschikbaar gesteld aan gekozen organisaties die ze aan belanghebbenden verspreiden. Kijk op de overzichtspagina voor de andere boekjes.