Menu

Bemoedigingsboekje Ik zie het niet meer zitten

Ik zie het niet meer zitten - Lianne Post

Als je om je heen kijkt dan lijkt het vaak alsof iedereen zijn leven tiptop in orde heeft. ‘Hoe gaat het?’ wordt standaard beantwoord met ‘Goed!’ en op sociale media laten we vooral aan elkaar zien hoe geweldig onze levens zijn. Al die mooie foto’s en verhalen kunnen positief en opbeurend zijn, maar er is ook een schaduwzijde. Wanneer het niet goed met je gaat kun je je namelijk heel alleen voelen – alsof je de enige bent, alsof er iets mis is met je. Daarom hebben we het er soms maar niet over als we ons somber voelen en het niet meer zien zitten. Want wie zit er nu te wachten op jou en je depressieve gevoelens? 

In dit boekje wil Lianne dat taboe graag doorbreken. Ze wil laten zien dat je er mag zijn, ook wanneer je door een dal heengaat. Je staat er niet alleen voor. En er is hoop: God wil jou licht en warmte geven door Zijn liefde.

Alvast even binnen kijken? Klik hier voor een aantal inkijkpagina's.

Op zoek naar meer bemoediging? De bemoedigingsboekjes bestaan uit een serie van diverse boekjes. De boekjes worden gratis beschikbaar gesteld aan gekozen organisaties die ze aan belanghebbenden verspreiden. Kijk op de overzichtspagina voor de andere boekjes.