Menu

Juist nu

Ark Mission vertelt het verhaal - juist nu

We leven in een bijzondere tijd! Een tijd waarin mensen zich soms alleen voelen of angstig zijn, overweldigd door alle nieuwsberichten.

Als Ark Mission willen we juist in deze tijd het verhaal van de Bijbel blijven vertellen aan mensen in moeilijke situaties: de arme, de eenzame, de gevangene, de zieke en de vluchteling. Juist deze mensen staan nu onder druk; de impact van de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan is bij deze groepen extra groot. 

Wij bieden u graag handvatten en ideeën aan die u kunt gebruiken om ondanks fysieke afstand toch met mensen in verbinding te komen en hen te bemoedigen. Met behulp van de onderstaande boekjes en kaarten kunt u iemand bemoedigen en iets van Gods liefde laten zien.

Bemoediging en verbinding – daar zetten wij ons voor in. Juist nu.

Bied hoop met een bemoedigingsboekje

Bestel bemoedigingboekjes om deze uit te delen aan mensen die juist nu hoop en houvast kunnen gebruiken. Speciaal met het oog op het uitdelen van de boekjes biedt Ark Mission ze nu met korting aan wanneer u grotere hoeveelheden bestelt.

Kostbare schatten: verbinding door verhalen

Kostbare schatten is een boek vol levensverhalen van bijzondere oudere mensen. Laat u bemoedigen door deze verhalen. Ook is Kostbare schatten heel geschikt om weg te geven. Lees het boek bijvoorbeeld – op afstand – samen met een ander, en ga erover in gesprek!

Bemoedig met een kaartje

Juist nu we fysiek afstand van elkaar moeten houden, kan iets tastbaars als een kaartje heel betekenisvol zijn. Daarom biedt Ark Mission setjes van vier kaarten aan met bemoedigende teksten. Deze kaarten kunt u gebruiken om iemand een hart onder de riem te steken, juist nu we veel tijd thuis doorbrengen.