Menu

Retraiteweekend: Leven vanuit je hart

retraiteweeked.jpgmaandag 24 september 2018

Maria​ bewaarde al deze woorden in haar ​hart​ en bleef erover nadenken. (Lucas 2:19)

Vertrouwen, verwachten en verwonderen – dat zijn de drie kernwoorden van deze retraite. Ze beschrijven Maria’s mentaliteit, die ook de jouwe kan worden. Zij vertrouwde God toen haar pad moeilijk was – een ongehuwde vrouw die zwanger raakte; een zwangerschap die alle begrip te boven ging. Ze verwachtte het goede dat God beloofd had en verwonderde zich erover.

In haar eigen woorden: ‘Mijn ziel prijst en looft de Heer, mijn hart juicht om God, mijn redder: hij heeft oog gehad voor mij, zijn minste dienares. Alle geslachten zullen mij voortaan gelukkig prijzen, ja, grote dingen heeft de Machtige voor mij gedaan, heilig is zijn naam.’ (Lucas 1:46-48)

Dit vernieuwde programma bevat dagelijks drie kapelmomenten, een workshop meditatief Bijbellezen, gebed en aandacht voor creativiteit.

Tijdens het weekend is er volop ruimte om je eigen invulling van het retraiteweekend te maken en om je terug te trekken, bijvoorbeeld in de prachtige rustgevende omgeving van het klooster, of op je eigen comfortabele eenspersoonskamer.

Datum:

7 t/m 9 december 2018. In de Catharinadal in Oosterhout.

Kosten:
250,- incl. maaltijden en overnachting.

Locatie:
Norbertinessenpriorij Sint-Catharinadal
Kloosterdreef 3
4901PH Oosterhout

Aanmelden

Op dit moment hebben we genoeg aanmeldingen voor het retraiteweekend 'Leven vanuit je hart'. Stuur een mailtje naar info@arkmission.nl als je op de wachtlijst wilt worden geplaatst. 

Labels
Algemeen

« Terug