Menu

Wijze levenslessen mogen niet verloren gaan

Achtergrondfoto oudere en kleindochter.jpgdonderdag 20 december 2018

Wil je ook dat het verhaal van uw moeder, oma, opa of oude buurman niet verloren gaat? Dat ouderen gezien en gehoord worden? God ziet hen en roept ons op om in verbondenheid met elkaar te leven. We willen ouderen de kans geven hun verhaal te vertellen. Zij hebben een schat aan levenswijsheid én geloofswijsheid die niet verloren mag gaan! We willen deze verhalen vastleggen in een videoportrettenserie, zodat anderen hiervan kunnen leren.

Hebt u een levensverhaal dat niet verloren mag gaan? Of kent u iemand waarvan u weet dat dat heel waardevol kan zijn? Vertel het ons, dan vertellen wij het door.

Ark Mission wil, ouderen hun verhaal laten vertellen. Zij hebben een schat aan levenswijsheid én geloofswijsheid die doorgegeven mag – of zelfs moet – worden! Die ervaringen willen we vastleggen in tekst en beeld, zodat er een serie inspirerende levensverhalen ontstaat waarmee een kerk of gespreksgroep aan de slag kan gaan.

Een levensverhalenbundel

Wij ontwikkelen een videoportrettenserie waarin ouderen vertellen over hun leven, geloof, relaties, verlies en andere onderwerpen. In elke aflevering komt een onderwerp aan bod. Bij de serie komt een boekje waarin deze en meer levensverhalen zijn opgeschreven en waar gespreksvragen aan zijn toegevoegd. Zo kunnen mensen in een kerk of groep met elkaar in gesprek en leren van de wijsheid van ouderen. De video’s worden ook via internet beschikbaar gesteld.

Wilt u uw verhaal vertellen?

Misschien bent u zelf zo’n oudere met een levensverhaal dat niet verloren mag gaan. Wij komen graag met u in contact! Bel ons 035 6474500 of stuur een e-mail naar info@arkmission.nl of vul hier het formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Labels
Voor de Geraniums

« Terug