Menu

Retraiteweekend Zoveel houdt Hij van ons

bible-1867195_960_720.jpgmaandag 28 januari 2019

Ark Mission gaat weer op retraite! Gezien de belangstelling voor onze retraiteweekenden, hebben we besloten om gedurende de 40-dagentijd nog een retraiteweekend te organiseren. We leven met elkaar toe naar het feest van Pasen. Deze retraite is bedoeld om tijd apart te zetten voor overdenking, bezinning, stilte en gebed.

We denken samen na over wat het Jezus heeft gekost om onze zonden te verzoenen, in het lijden en het sterven. We staan stil bij wat het ons heeft gebracht, het nieuwe leven dat we vieren met Pasen. We staan stil bij wat het voor jou betekent en hoe het jouw leven vernieuwt en verrijkt. In deze retraite maken we gedurende de stiltemomenten gebruik van de aloude methode van de Lectio Divina. Deze methode is een manier van kijken naar een Bijbeltekst waardoor we het kunnen toepassen op ons eigen leven. De tekst komt tot ‘leven’ door lezen (lectio) en overdenken (mediteren), gebed (oratio) en stilte (contemplatio).

Onder de bezielende leiding van Erica Kramer en Jolanda Kromhout gaan we samen aan de slag. Daarnaast krijg je veel ruimte om zelf het heft in handen te nemen. Jij bepaalt zelf wanneer je meedoet aan een programmaonderdeel. Je mag je terugtrekken wanneer je dat wilt. In het programma zijn ‘stille momenten’ opgenomen, waarbij we samen zijn, maar in stilte. Een bijzondere ervaring waarin ruimte is om ons samen te richten op die Ene waar het om gaat, Jezus.

Wil je dit weekend niet missen? Wil je een levensveranderende ervaring? 

Meld je hier aan: Retraiteweekend

Labels
Algemeen

« Terug