Menu

Ark Mission doet mee met GivingTuesday

1_ARK 18711 Foamborden Giving Tuesday.jpgvrijdag 22 november 2019

Black Friday en Cyber Monday zijn tegenwoordig ook in Nederland niet meer weg te denken: mensen gaan massaal op koopjesjacht om de beste en de nieuwste spullen in huis te kunnen halen. De dag na Cyber Monday komen mensen wereldwijd ook in beweging, maar met een heel ander doel. Onder de noemer ‘GivingTuesday’ bieden zij tegenwicht aan het koopseizoen en luiden zij het geefseizoen in. Ook Ark Mission doet dit jaar mee aan dit wereldwijde initiatief. Op 3 december 2019 voeren wij actie voor de verspreiding van stripbijbels onder jongeren in Tanzania.

#GivingTuesdayNL is de Nederlandse tak van de wereldwijde geefbeweging ‘GivingTuesday’, die is gebouwd door individuen, families, organisaties, bedrijven en gemeenschappen in landen over de hele wereld. Miljoenen mensen komen samen om de doelen waarin ze geloven en de gemeenschappen waarin ze leven te ondersteunen. Dit doen zij door actie te voeren, vrijwilligerswerk te doen of geld en spullen te doneren aan goede doelen.

Ark Mission sluit zich dit jaar voor het eerst aan bij dit mooie initiatief. Tijdens de campagne zullen medewerkers van Ark Mission zich speciaal inzetten voor de verspreiding van stripbijbels onder jongeren in Tanzania. Zo gaat Relatiebeheerder Cor Slob zich inzetten om €500 in te zamelen, zodat er 1000 bijbels verspreid kunnen worden. Als tegenprestatie gaat Cor op blote voeten van ons kantoor naar het postkantoor lopen om de post op te halen. Hiermee is hij ook meteen solidair met de mensen in Tanzania, die vaak grote afstanden afleggen op blote voeten.

Met deze actie kan Ark Mission nóg meer mensen bereiken met het verhaal van liefde, hoop en vergeving – in het bijzonder armen, eenzamen, gevangenen, zieken en vluchtelingen.

We willen u uitdagen om ook mee te doen met #GivingTuesdayNL. Dat kan door een donatie te doen, maar het kan ook door zelf een challenge aan te gaan.

Ga naar onze #GivingTuesdayNL pagina en doe mee!

Labels
Algemeen

« Terug