Menu

Maand van de Bijbel ook bij Ark Mission

maandvandebijbel.pngdonderdag 23 januari 2020

Van 24 januari tot en met 14 februari wordt door diverse christelijke organisaties de Maand van de Bijbel georganiseerd. In deze periode besteedt ook Ark Mission aandacht aan de rol die de Bijbel speelt in het persoonlijke leven van christenen.

De Maand van de Bijbel is door o.a. Royal Jongbloed en Adveniat in het leven geroepen om een aantal weken lang extra aandacht te geven aan dit bijzondere boek, 'om er samen in te duiken, eruit te lezen en verhalen en ervaringen met elkaar te delen.' (Zie ook www.maandvandebijbel.nl.)

Dit intiatief sluit naadloos aan bij de missie van Ark Mission: het verhaal van de Bijbel, hét verhaal van liefde, hoop, en vergeving, vertellen aan de mensen die dat zo hard nodig hebben. Daarom besteedt ook Ark Mission in de periode van 24 januari tot en met 14 februari extra aandacht aan de Bijbel. Dit doen wij met name op onze website, op Facebook en op Instagram.

9789033802041-Mijn-notities-bij-de-Bijbel-2.jpegDaarbij maken wij onder andere gebruik van een boek dat kortgeleden is uitgekomen bij Royal Jongbloed: Mijn notities bij de Bijbel. Dit notitieboek helpt je bij het persoonlijke gebruik van de Bijbel. Je krijgt elke week een Bijbeltekst aangereikt met een korte overdenking, en verder is er veel ruimte voor jouw eigen observaties, gedachten en (dank)gebeden. Om je te laten zien hoe je dit boek kunt gebruiken, zullen onze bloggers hier ook mee aan de slag gaan. Houd onze kanalen dus in de gaten!

U kunt Mijn notities bij de Bijbel ook winnen! Stuur uw favoriete Bijbeltekst met motivatie naar info@arkmission.nl om kans te maken. Meedoen kan tot 14 februari.

Labels
Algemeen

« Terug