Menu

Light in the Night 2020

instapost.jpgmaandag 06 juli 2020

Na een vliegende start in 2019 kunnen kerken en scholen ook dit jaar in de periode rond Halloween weer aan de slag met ‘Light in the night’. Vanaf 1 september staan de bijgewerkte materialen klaar op www.lightinthenight.nl. Zo kunnen we ook dit jaar met elkaar een boodschap van licht en leven verspreiden in Nederland!

Vanuit een missiegroep uit Gouda kregen wij vorig jaar een geweldig bericht over de activiteit die zij organiseerden op de avond van Halloween: “Tijdens de lokale Halloweenoptocht waarbij adressen uit de wijk zich kunnen opgeven voor een trick or treat, hebben wij ons adres ook aangemeld als bezoekpunt in de optocht. Het was mooi om de kinderen, voor wie zo’n avond eigenlijk erg spannend is, te zien ontspannen. Ze merken dat we ze niet laten schrikken en dat we ze vriendelijke woorden, een warm welkom en gezelligheid geven. Letterlijk warmte en licht op een donkere avond. We hebben uiteraard niet de prijs voor Griezeligste Huis gewonnen. Wel hebben we een aantal bezoekers later op de avond, na afloop van de route, terug gezien om nog wat na te kletsen en te genieten bij de vuurkorven.”

Neem Light in the night alvast op in uw planning voor in de kerk of op school en doe mee om in de dagen rond Halloween (31 oktober) het licht te verspreiden in Nederland!

Labels
Algemeen

« Terug