Menu

Presentatie nieuw boek 'Ken je mij?'

20200930_111215.jpgdinsdag 06 oktober 2020

Op woensdag 30 september presenteerde Ark Mission 'Ken je mij?', een boek met daarin het levensverhaal van Judy Burger (1943).

Het verhaal van Judy werd eerder ook al in verkorte vorm opgetekend in het levensverhalenboek Kostbare schatten. Om werkelijk recht te kunnen doen aan alles wat God voor Judy betekent, was echter meer ruimte nodig. Daarom schakelde Ark Mission portretschrijver Hans van Eck in om Judy te interviewen en haar verhaal te verwerken in een boek.

20200930_104931.jpgKen je mij? is het resultaat. Het boek laat zien hoe God ook in de donkere periodes van iemands leven aanwezig is, en Zijn kinderen nooit loslaat. Hij kent ieder van ons, Hij weet wat we nodig hebben.

Tijdens de speeches bleek dat zowel Judy als Jolanda Kromhout, directeur van Ark Mission, het plan had opgevat om tijdens de presentatie Psalm 139 te lezen: ‘HEER, u kent mij, u doorgrondt mij, u weet het als ik zit of sta, …’. De titel van het boek kan dan ook op twee manieren uitgelegd worden: vanuit Judy (ken je mij?) en vanuit God (ken je Mij?).

20200930_104840.1.jpgHet kleinschalige presenteermoment liet zien hoeveel impact Ken je mij? nu al heeft gehad – op Judy en haar man, op schrijver Hans van Eck, en op de betrokkenen binnen het team van Ark Mission. Met het delen van het verhaal van Judy wil Ark Mission laten zien dat er een schat aan wijsheid te vinden is in de levens- en geloofservaringen van ouderen. Daarom geeft Ark Mission hen graag een gezicht een stem.

Maar, zo benadrukte Judy, het gaat uiteindelijk niet om haar verhaal. Het gaat erom dat de boodschap van Gods liefde gehoord wordt. Hij laat niet los!

Ken je mij? is nu voor € 5,95 te bestellen. Bestel nu of kijk op www.arkmission.nl/kenjemij voor meer informatie.

Labels
Algemeen

« Terug