Menu

"Het was een van de zwartste bladzijden uit mijn leven".

vrijdag 24 september 2021

Lees het aangrijpende verhaal van Danny

dannyDanny: “Na de scheiding van mijn eerste vrouw vond ik via internetmijn tweede vrouw, Stella. Het klikte meteen en al gauw hadden we een relatie en gingen we trouwen. Maar wat bleek: we haalden niet alleen het beste in elkaar naar boven, maar ook het slechtste. Op een gegeven moment bereikte de spanning een hoogtepunt. Toen knapte er iets in mijn hoofd en heb ik haar in een vlaag van woede van het leven beroofd. Deze daad werd een van de zwartste bladzijden uit mijn leven. Ik had er zoveel spijt en pijn van. Ik had Stella gedood en daarmee ook haar ouders van een dochter beroofd, haar broers van een zus en haar vrienden van een vriendin. Dit kon ik niet meer goedmaken.

In de arrestantencel ontmoette ik een bewaker die ik nooit zal vergeten. Hij zorgde ervoor dat ik een Bijbel kon lezen. Ik las over Jezus en over Zijn liefde. Ik besefte dat ondanks wat ik gedaan had, Hij mijn leven wilde dragen. Vroeger dacht ik: ‘Wat je niet ziet, dat is er niet. Eerst zien, dan geloven.’ Maar sinds ik de liefde van God voel, kan ik niet meer om Zijn bestaan heen. Hij is de ultieme liefde!

Tweede kans

Toen ik mijn zonden beleed, nam God mijn innerlijke gif weg. Ik ontving vergeving, zelfs voor mijn zwaarste misdaad. Ik ontving rust, mijn angst verdween en langzaam maar zeker merk ik dat ik ben veranderd. Ik weet dat ik nog een hele weg te gaan heb. Ik heb het echt niet verdiend, maar God gaf mij een tweede kans.”

Wilt u ons helpen bij werk onder gevangenen? Dat kan!

Ga naar de donatiepagina voor de mogelijkheden.

Labels
Algemeen

« Terug