Kinderbijbels.nl nieuwsbrief - Voorjaar 2020
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Ark Mission
Nieuwsbrief voorjaar

Achter de schermen: Kinderbijbels.nl heeft nieuwe redactieleden

We zijn dit jaar gestart met een uitbreiding van het redactieteam. We mochten Judith, Kari, Lianne en Willemijn verwelkomen. Als team van experts zetten we ons in om alle kinderbijbels die verschijnen objectief te bespreken. Zo hopen we u te helpen om een kinderbijbel te vinden die bij uw wensen past.

Zo breng je het paasverhaal tot leven

Bijbelverhalen zijn prachtige verhalen die kinderen helpen een beeld te krijgen van wie God is en hoe Hij met mensen omgaat. Ook het paasverhaal is prachtig. Het verhaal laat zien hoeveel God van mensen houdt. Maar het is ook een van de moeilijkste verhalen om te vertellen.

In een blog vertelt verhalenverteller Jolanda Kromhout hoe je het paasverhaal tot leven brengt.

Nieuwe kinderbijbels online
De afgelopen tijd is er een heel aantal nieuwe besprekingen online gekomen. Denk bijvoorbeeld aan deel 1 van de 'Liedjesbijbel', een kinderbijbel met bij elk verhaal een liedje en opdrachten. Of de 'Doe maar mee Bijbel', die bij elk verhaal tips geeft hoe je de gebeurtenissen samen met je kind kunt uitbeelden. Kijk op de website voor een overzicht van de nieuwste besprekingen.

Bekijk de nieuwe kinderbijbels

Kinderbijbels.nl op de Pinksterconferentie
Gaat u in het pinksterweekend naar de Pinksterconferentie van Opwekking? Op zondagmiddag is een aantal leden van het redactieteam aanwezig in de Lectuurtent. Zij vertellen over de nieuwste kinderbijbels en helpen u graag! En… we organiseren die middag een leuke winactie. We hopen u te zien op zondag 31 mei vanaf 16.15 uur in de Lectuurtent!

Het platform Kinderbijbels.nl wordt mogelijk gemaakt door Ark Mission.
(035) 647 4500
info@arkmission.nl | www.arkmission.nl
Postbus 1724 | 1200 BS Hilversum

 
Online bekijken | Uitschrijven