Kinderbijbels.nl in een nieuw jasje!
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Ark Mission
Nieuwsbrief najaar

Is het jullie al opgevallen? Kinderbijbels.nl heeft een kleine make-over gekregen! Zo sluit de kleurstelling beter aan op het nieuwe logo, hebben we mooie nieuwe illustraties toegevoegd en zijn de categorieën waarin we de bijbels onderverdelen scherper geformuleerd. We hopen dat hij nu nog makkelijker te gebruiken is.

Kijk eens rond op de vernieuwde website!

Vakantie Bijbelleesbingo

Misschien hebben jullie het wel gezien op Facebook: deze zomervakantie kon je de Vakantie Bijbelleesbingo spelen! Als je de verschillende manieren van bijbellezen hebt afgestreept op de bingokaart, mag je een foto van de bingo én een foto van jouw mooiste voorleesmoment opsturen naar info@arkmission.nl. Zo maak je kans op Het Grote Bijbel Zoekboek van Marijke ten Cate.

Meedoen kan officieel nog tot en met 1 september, dus doe gauw mee en stuur ons een mail!

De bingokaart vind je hier

Tip van de redactie: Kinderboekenweek ‘En toen?’

Op woensdag 30 september begint de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema ‘En toen?’ en gaan we terug in de tijd. Verhalen zijn bij uitstek een middel om het verleden tot leven te brengen en de wereld van vroeger tastbaar te maken. Ook in veel Bijbelverhalen proef je de sfeer van de Bijbelse tijd en wordt je meegezogen in het leven van toen. In onze blog lees je hier meer over en ontdek je welke verhalen je meenemen naar die verschillende leefwerelden.

Lees hier onze blog

Klein geluk
Het schooljaar is begonnen. Meestal duurt het niet lang of je wordt opgeslokt door een volle gezinsagenda. Het bijbelgidsje 'Klein geluk' biedt handvatten om samen het met elkaar en samen met God even stil te staan en op zoek te gaan naar kleine geluksmomenten. Want geluk zit niet alleen in grote opvallende dingen, maar juist ook in de kleine hoekjes die je zomaar over het hoofd kan zien. Het gidsje laat je drie Bijbelverhalen ontdekken waarin je kunt lezen over Jezus. Hij vertelt van alles over hoe je geluk kunt vinden én hoe je het kunt doorgeven aan anderen. Bovendien staan er in dit boekje allemaal leuke opdrachten en proefjes. Kijk op onze website voor meer informatie en bestelmogelijkheden.

Lees verder

Light in the night
Eén van de belangrijkste dingen die we kinderen al van jongs af aan mee willen geven, is dat ze veilig zijn. Veilig in het gezin en op school, en ook veilig bij God. In veel Bijbelverhalen komt het thema ‘je hoeft niet bang te zijn’ terug. Vanuit die gedachte heeft Ark Mission het project Light in the night opgezet, dat loopt in de periode rond Halloween. Er is in die tijd steeds meer aandacht is voor gegriezel en duisternis. Light in the night is erop gericht om kerken, scholen en gezinnen handvatten te bieden om samen met kinderen de God van het licht en het leven te vieren. Want ook al lijkt de wereld om ons heen soms griezelig en donker, je hoeft inderdaad niet bang te zijn. Jezus is bij je! De materialen komen op 1 september beschikbaar.

Lees verder

Het platform Kinderbijbels.nl wordt mogelijk gemaakt door Ark Mission.
(035) 647 4500
info@arkmission.nl | www.arkmission.nl
Postbus 1724 | 1200 BS Hilversum

 
Online bekijken | Uitschrijven