Kinderbijbels.nl nieuwsbrief - Najaar 2019
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Ark Mission
Nieuwsbrief najaar

NIEUW - de kinderbijbels.nl nieuwsbrief

Welkom bij de speciale Kinderbijbels.nl nieuwsbrief van Ark Mission. De site www.kinderbijbels.nl helpt u om een kinderbijbel te vinden die bij u past. Daarnaast wil de site ouders en grootouders helpen bij het gebruik van een kinderbijbel en hen inspireren om op een creatieve manier te bijbellezen met kinderen. Dit gebeurt onder andere door middel van blogs, op Facebook en nu ook met de nieuwsbrief. Kinderbijbels.nl wenst u veel leesplezier!

U ontvangt deze nieuwsbrief eenmalig omdat u in het verleden een bestelling heeft gedaan via Kinderbijbels.nl. Mocht u deze nieuwsbrief ook in de toekomst willen ontvangen, meld u dan aan via de onderstaande knop.

Gewoon anders bijbellezen – een serie blogs in samenwerking met Opkijken.nl

Kinderbijbels.nl heeft in samenwerking op Opkijken.nl een serie blogs ontwikkeld met als thema: Gewoon anders bijbellezen. De blogs gaan over bijbellezen met mensen met een beperking. Anders bijbellezen dus, maar eigenlijk ook heel gewoon, want de bijbel is er voor iedereen!

In de blogs geven deskundigen uitleg, voorbeelden en handvatten op het gebied van mensen met een verstandelijke of sociale beperking, blinden en slechtzienden of doven en slechthorenden. Iedere blog bevat tips specifiek gericht op kinderen.

Hieronder leest u de blog 'Gewoon anders bijbellezen', vol tips voor iedereen die samen met iemand met een beperking de bijbel leest.

Een goed gekozen bijbel blijft je een leven lang bij!
Kinderbijbels zijn er in alle mogelijke soorten en maten. Bijna net zoveel als er kinderen in alle soorten en maten zijn. Maar hoe vind je nu de juiste match? Hanna Holwerda schreef er een blog over. Zij is schrijver en lid van de redactie van Kinderbijbels.nl. Hanna ontdekte dat haar kinderen een ander soort kinderbijbel willen dan zijzelf. Ook geeft ze vijf tips om de kinderbijbel te kiezen die bij u past.

Lees de blog

Tip van de redactie: sluit aan bij de Kinderboekenmaand
De Christelijke Kinderboeken-maand is in volle gang. Dit jaar met als thema 'Op reis!'. Ook in de bijbel vinden we verhalen over reizen. Denk aan de reizen van Paulus of aan Mozes. Hij leidde het volk Israël vanuit Egypte naar het beloofde land. In deze blog lees je over bijbelverhalen die aansluiten bij het thema 'Op reis!' en hoe je met kinderen op reis kunt door deze verhalen. Met leuke tips voor in de herfstvakantie!

Lees de blog

Heeft u deze nieuwsbrief met plezier gelezen?

Meld u dan hier aan om de Kinderbijbels.nl nieuwsbrief van Ark Mission te blijven ontvangen!

Het platform Kinderbijbels.nl wordt mogelijk gemaakt door Ark Mission.
(035) 647 4500
info@arkmission.nl | www.arkmission.nl
Postbus 1724 | 1200 BS Hilversum

 
Online bekijken | Uitschrijven