1e exemplaar Bajesagenda 2017 uitgereikt!

1e exemplaar Bajesagenda 2017 uitgereikt!

Ingrid | 06 December 2016 | Jubileum 30 jaar Bajesagenda gevierd
Zondag 20 november jl. was een bijzondere ochtend want in de PI te Vught werd het 1e exemplaar van de Bajesagenda 2017 uitgereikt.

In een feestelijke kerkdienst met een black gospelkoor, zang en gedichten door gedetineerden werd het jubileum gevierd van 30 jaar(!) Bajesagenda.


In de PI Vught werd het 30-jarig bestaan van de Bajesagenda te gevierd met een feestelijke dienst samen met 50 gedetineerden. Met een black gospelkoor, een pakkende preek van een bevlogen dominee, een lied, gezongen door gedetineerden, met z’n allen werden er kaarsen aangestoken voor elkaar en om God om hulp te vragen. Daarna volgde stil gebed. Het maakte het allemaal een boeiend geheel.
 
Mark de Boer, directeur Ark Mission, reikte het eerste exemplaar van de Bajesagenda 2017 uit. Hij las één van de gedichten die hem aansprak voor. Wel vier gedetineerden in Vught hadden een bijdrage aan deze 30e agenda geleverd, één van hen las zijn eigen gedicht voor. Met een daverend applaus als gevolg. Dankwoorden van de directeur van de PI, het hoofd van de Dienst Geestelijke Verzorging en het overhandigen van de eerste doos kerstkaarten rondden de bijeenkomst af.
 
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren