Publieksverslag 2016

Publieksverslag 2016

Ingrid | 26 June 2017

Eind juni is ons Publieksverslag 2016 verschenen!

In ons Publieksverslag 2016 presenteren wij alle projecten die wij  - met uw hulp - hebben kunnen realiseren in 2016, en daar zijn wij dankbaar voor.

Ook in 2016 hadden wij 1 doel: dat mensen het verhaal van de Bijbel - het evangelie van Jezus Christus leren kennen en ernaar gaan leven. Daar hebben wij op allerlei manieren invulling aan mogen geven. Zo konden wij de 30ste Bajesagenda maken en verspreiden; een jubileum! Ook de bijbehorende kerstkaartenactie leverde opnieuw duizenden kaarten op; geweldig om uw betrokkenheid te zien hierin. Ook met de doorontwikkeling van de Bible-Fit app naar het Arabisch voor vluchtelingen en het verspreiden van bijbel(kleur)boekjes voor kinderen in Oost-Europa konden wij veel mensen bereiken.

Dank u wel nogmaals dat u daar een bijdrage aan heeft willen leveren - financieel, praktisch en door gebed. Wij hopen dat u met veel plezier zult lezen wat die bijdrage teweeg heeft gebracht en dat het u bemoedigt om ook in 2017 verder betrokken te blijven bij ons werk. Want uw gift, hoe groot of klein ook, blijft nodig om het verhaal van de Bijbel door te geven aan de volgende generatie.

Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren