Reis Wit-Rusland

Reis Wit-Rusland

Ingrid | 18 September 2017 | Collage reis Wit-Rusland
Collega Jolanda bracht een bezoek aan Wit-Rusland om te kijken naar het werk dat Ark Mission daar al geruime tijd ondersteunt. Ze maakte kennis met Pastor Tatyana, Father Alexander en Pastor Nicolaj en ontmoette tientallen kinderen en jongeren in hun kinder-, tiener en jongerenkampen. Ze kwam razend enthousiast terug. 'Ik heb met eigen ogen gezien hoeveel er gedaan kan worden met een klein beetje geld,'vertelt ze, 'en hoe hard onze ondersteuning nodig is'.

Hier ziet u een overzicht van foto's van de reis naar Belarus/ Wit-Rusland van collega Jolanda (projectmanager Bijbelprojecten bij Ark Mission) en vriendin en donateur Gudy bij het kinderkamp van Father Alexander.
 

Op deze collage is te zien het bezoek aan het kindervakantiekamp van Father Alexander. Te zien is de harten ballonen in de top van de kerk als teken van Jezus' liefde. De kinderen genoten van alles. Te zien zijn ook de boeken die ism Piet Compaan worden uitgegeven - dankzij u als donateur - voor de kinderen in Wit-Rusland. Father Alexander heeft samen met zijn vader zelf de douches gemaakt met duurzame materialen. Deze kinderen leven vlakbij het Tjernobyl gebied; er is veel armoede daar. Linksonder ziet u Pastor Tatyana met Jolanda.


Een collage met een overzicht van de activiteiten - diverse spelletjes - die plaats vonden op het kamp van Pastor Father Alexander. De kinderen hadden het zichtbaar naar het zin.


 

Hier ziet u een overzicht van foto's van het bezoek aan Pastor Nicolaj in Minsk. De vakantiekinderkampen van Pastor Nicolaj waren reeds geweest in juli maar het was goed om elkaar te ontmoeten en te spreken. U ziet Pastor Nicolaj voor zijn kerk in Minsk. Met zijn kleinkind en bijbelteksten in het Russisch. Rechtsonder ziet u Jolanda met de dochter van Pastor Nicolaj (zij maakt alle programma's voor de vakantiekampen) met de rugtasjes die de kinderen kregen uitgereikt voor het kamp. Na het kamp mogen de kinderen deze naar huis toe nemen en gebruiken zij deze als gymtasjes voor school.


 

Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren