Menu

Bijbelgids 'Onderweg'

Bijbelgids 'Onderweg'

Ieder jaar verspreidt Ark Mission in de zomerperiode de Vakantiebijbelgids, ter inspiratie voor in de vakantie. Omdat de zomervakantie er voor veel mensen dit jaar opnieuw anders uit zal zien dan normaal, hebben we hier ook met onze Vakantiebijbelgids rekening mee gehouden. Het bijbelgidsje Onderweg  heeft dezelfde opzet en biedt de inspirerende teksten die u gewend bent, maar is speciaal toegespitst op de omstandigheden waar we nu in leven. Net als vorig jaar is er ook een kidseditie voor kinderen van 4 tot 9 jaar. De edities voor kinderen en volwassenen sluiten op elkaar aan. Zo kunt u als gezin ook gezamenlijk aan de slag met de thema's uit het gidsje!

Kerken en andere organisaties kunnen de bijbelgidsen vanaf 20 stuks hier bestellen. Ook zijn de beide bijbelgidsen verkrijgbaar bij de plaatselijke christelijke boekhandel (zolang de voorraad strekt). Daarnaast zijn beide gidsen ook als e-book verkrijgbaar. Deze kunt u hier gratis aanvragen.

Onderweg

onderweg cover kleinDe bijbelgids voor volwassenen is zoals u van ons gewend bent. Drie weken lang krijgt u elke dag een korte overdenking met een vraag en gebed, met aan het einde weer de populaire woordzoeker. U kunt u drie weken lang laten bemoedigen en inspireren door Bijbelteksten die laten zien hoe we kunnen genieten van klein geluk. Want ook al lijkt de wereld soms op zijn kop te staan, God is er altijd bij. Hij biedt hoop, licht en perspectief.

Vraag een online exemplaar aan of bestel direct. Bekijk hier een inkijkexemplaar.

De bijbelgids 'Klein geluk' voor volwassenen is geschreven door Lianne van Dijk. Zij is theoloog en freelance projectleider, en is betrokken bij verschillende projecten van Ark Mission. Ze schreef eerder o.a. Hier vind je hoop en Van stress naar stilte.

onderweg kids cover kleinOnderweg voor kids

Met de kidseditie van Onderweg hebben kinderen een eigen exemplaar waar ze elke dag in kunnen lezen, speuren en ontdekken. Dat belooft drie weken lang plezier! Hanna Holwerda, kinderboekenauteur, schreef deze kidseditie. Het gidsje gaat over het vinden van geluk. Niet alleen in grote en opvallende dingen, maar juist ook dichtbij en in de kleine hoekjes die je zomaar over het hoofd zou kunnen zien. Juist daar wil de Here God blijdschap in jouw leven brengen.

Vraag een online exemplaar aan of bestel direct. Bekijk hier een inkijkexemplaar.

De kidseditie van 'Klein geluk' is geschreven door Hanna Holwerda. Zij is kinderboekenauteur en schrijft op het snijvlak van geloven, geloofsoverdracht, natuur en wetenschap voor kinderen. Hanna schreef eerder o.a. Struinen door de schepping en Knetteren en knallen.