Menu

Hoeveel kinderen maakt u blij?

En het blijft niet bij die ene week. Elk kind krijgt een eigen werkboekje mee vol met Bijbelverhalen, liedjes, puzzeltjes en knutsels. Door dit boekje nemen ze het verhaal van Gods liefde letterlijk mee naar huis! Het zal hen blijven herinneren aan die fijne Vakantiebijbelweek in de zomer en aan de belangrijkste les in hun leven: God houdt van jou!

'De kinderen komen met veel plezier. De liedjes die we ze leren, worden nog maandenlang gezongen!' Tóth László, teamleider Oekraïne

Jaarlijks worden door Stichting Koen vakantiebijbelweken georganiseerd in Oost-Europa voor Hongaars sprekende kinderen. Zij wonen in Roemenië, Slowakije, Oekraïne, Servië en Hongarije en komen vaak uit arme, niet-christelijke gezinnen. Voor het vierde jaar op rij willen wij deze kinderen zo graag iets van Gods Woord meegeven. Dit doen we door maar liefst 30.000 werkboekjes te drukken en uit te delen aan de kinderen, zodat ze allemaal een eigen boekje hebben waarin de bijbelverhalen staan die in die week aan bod komen.

Wilt u meehelpen om met deze boekjes het verhaal van Gods liefde aan kinderen te vertellen? Samen met u hopen wij in 2019 ruim dertigduizend kinderen te bereiken met Gods liefde.