IBAN- rekeningnummer

Alle bankrekeningnummers in Nederland zijn per 1 februari 2014 naar een IBAN-rekeningnummer van 18 cijfers veranderd. Ook zijn de regels voor automatische incasso en voor de acceptgiro gewijzigd. Deze wijzigingen zijn opgelegd door de Europese Unie.
 

Het IBAN rekeningnummer van Stichting Ark Mission is NL16 INGB 0000 0488 14.


Acceptgiro

Indien uw huidige bankrekeningnummer bij ons bekend is, zal uw IBAN-rekeningnummer automatisch op de IBAN-acceptgiro worden geprint. Mocht uw bankrekeningnummer niet bekend zijn bij ons, dan dient u zelf uw IBAN-rekeningnummer in te vullen.
 

Internetbankieren

Voor internetbankieren geldt dat overschrijvingen naar IBAN-rekeningnummers gedaan moeten worden. Rekeningnummers die in het internetbankieren adresboek staan, worden door de banken automatisch aangepast naar de IBAN-rekeningnummers. Aangezien de IBAN-rekeningnummers lang zijn, adviseren wij u om ons rekeningnummer op te slaan in het adresboek van internetbankieren.
 

Automatische incasso

Een machtiging dient voor een automatische incasso te worden uitgeprint, ondertekend en naar ons te worden opgestuurd. U kunt dan gebruik maken van ons antwoordnummer 15419, 1000 PZ Amsterdam.

Bij doorlopende incasso zullen wij u minimaal 5 dagen voor de incassodatum op de hoogte stellen dat wij van uw rekening zullen incasseren.
 

Meer informatie over IBAN

Voor meer informatie over de nieuwe IBAN-rekeningnummers verwijzen wij u naar de website www.overopiban.nl/consumenten/.

Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren