Stagelopen bij Ark Mission

Jonge mensen, frisse kijk op de gang van zaken, nieuwe ideeen.
Ark Mission is altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires!


**** Communicatie/ marketing stage per september 2017

Ben jij op zoek naar een leerzame, uitdagende en creatieve stage? Heb jij affiniteit met teksten schrijven en nieuwe plannen bedenken? Vind je het leuk om te werken voor een stichting? Wie weet is een stageplek bij Ark Mission dan iets voor jou!

Jouw eigenschappen:
- Enthousiast
- Initiatiefrijk
- Creatief
- Vlotte schrijver
- Op zoek naar een stage met veel afwisseling

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor de Communicatie/Marketing. Je draait mee in het team van Ark Mission. 
 

Reageren

Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief met motivatie inclusief CV via email op i.parlevliet@arkmission.nl Meer informatie? Bel dan naar 020-4802990.
 

Ervaringen eerdere communicatie stagiaires:

'Mijn stage bij Ark Media was echt top. Ik heb heel veel ruimte gekregen om te groeien en te ontdekken wat ik leuk vind om te doen. Er is veel oog voor jou als uniek persoon met eigen kwaliteiten. Hierin mag je je nog verder ontwikkelen, doordat er naast je standaard taken wordt gezocht naar projecten die daarop aansluiten. De toffe collega’s en de fijne sfeer zorgden ervoor dat ik me steeds meer thuis ging voelen, waardoor ik nog beter uit de verf kwam. Ik weet steeds beter waar mijn kracht ligt en waar ik uiteindelijk heen wil.'
Januari 2016, Jetske - Communicatie jaar 3

“Ik heb onwijs genoten! Ark is een hele goede plek om jezelf als professional, maar ook persoonlijk te ontwikkelen. Tijdens deze stage heb ik ontdekt waar ik goed in ben en waar ik nog aan kan werken. Ik mocht veel zelfstandig werken en kreeg alle ruimte om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Het reizen vanuit Ede was goed te doen, dankzij een rechtstreekse verbinding. Ik ga mijn vriendelijke, betrokken collega’s en de gezelligheid zeker missen. Ik kijk met een glimlach terug op een hele mooie periode, waarin ik ontzettend veel heb geleerd van zowel fondswerving als het werken bij een commercieel bedrijf.”
Januari 2016, Naomi - Communicatie jaar 3

"Om te beginnen: Ark Mission is een onwijs leuke en leerzame plek om stage te lopen. De werkzaamheden zijn heel afwisselend, elke dag is anders. Je krijgt verantwoordelijkheid voor projecten, maar kunt ook altijd terugvallen op collega's. Ze bieden je kansen om jezelf te ontwikkelen, om te groeien, om te werken aan je eigen leerdoelen. Ook de gezelligheid staat centraal: lunchwandelingen, gezamenlijke koffie-momentjes en veel taart. Oftewel, ik kijk terug op een zeer waardevolle en gezellige stageperiode!"
Hanna, Communicatie jaar 4 - april 2014

“Wauw! Ik heb echt een super leuke stageperiode bij Ark Media en Ark Mission gehad. De combinatie tussen de uitgeverij en de stichting zorgt voor veel afwisselende werkzaamheden. Ark Media is een goede en professionele organisatie om stage te lopen. Ze bieden je veel kansen om je te ontwikkelen binnen het communicatievak. Iedereen staat open voor nieuwe ideeën en je kan bij alle collega’s naar binnen lopen voor advies of een gezellig praatje. Ja, ik heb echt een fijne tijd gehad in Amsterdam en kan het iedereen aanraden.”
Ellen, Communicatie jaar 4 - mei 2013

"Het is natuurlijk cliché om zo te beginnen, maar het is echt waar: de stageperiode is voorbij gevlogen. Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad. Bij binnenkomst valt de warme sfeer direct op, het is een kleine en gezellige club mensen. Door de afwisselende werkzaamheden – van eigen projecten tot een snel klusje en van promotie tot redactie – heb ik veel kanten van het bedrijf mogen zien en hierdoor heb ik dus veel geleerd. De opdrachten waar je als laatste aanwijzing ‘Doe je ding en leef je uit’ krijgt, daar word ik blij van. Je krijgt de vrijheid om je te ontwikkelen en om met ideeën te komen. Tegelijkertijd wordt er samengewerkt aan mooie producten, waardoor je veel van collega’s kan leren. Waardevol!"
Inge, Communicatie jaar 4 - mei 2013
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren