Menu

Help mee het verhaal te vertellen

Al meer dan 100 jaar brengt Ark Mission het verhaal van de Bijbel bij mensen die het goede nieuws zo hard nodig hebben. Helpt u mee om gevangenen, zieken, eenzamen, vluchtelingen en armen te bereiken met een boodschap van hoop en liefde?

Dit is hoe u mee kunt doen:

Door vrijwilliger te worden. Zet uw talenten in om een bijdrage te leveren aan ons werk.

  • Bent u bijvoorbeeld goed in het schrijven van teksten? Meld u dan aan als auteur of blogger.
  • Heeft u ervaring met het maken van filmpjes? Wij kunnen filmmakers altijd goed gebruiken!
  • Zet u zich al in voor of voelt u zich in het bijzonder betrokken bij één van de doelgroepen van Ark Mission (gevangenen, zieken, eenzamen, vluchtelingen en armen)? Laat ons weten wat uw rol is of wat uw ideeën zijn, zodat we samen nog meer kunnen betekenen voor deze specifieke groep mensen.

Ook wanneer u nog niet precies weet wat u zou willen doen, kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. Vul het contactformulier in en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is er nog meer mogelijk?

  • Het aanvragen van materialen. Deel materialen uit in uw omgeving – bijvoorbeeld in de kerk, of onder familie en vrienden. Hoe meer mensen horen over ons werk, hoe meer mensen bereikt kunnen worden met het verhaal van de Bijbel! Bel of mail ons om materialen aan te vragen.
  • Bedenk een actie! Uw ideeën zijn van harte welkom. Neem contact met ons op.
  • Bid mee. ‘Als de HEER het huis niet bouwt, vergeefs zwoegen de bouwers.’ (Psalmen 127:1) Uw gebed maakt een wereld van verschil. Wilt u weten waar Ark Mission zich op dit moment mee bezighoudt? Meld u aan voor de nieuwsbrief.
  • Help ons helpen. Wij zijn afhankelijk van giften om ons werk te kunnen doen. U kunt een gift overmaken op NL91TRIO0379473070 t.n.v. Stichting Ark Mission. Doneren ook rechtstreeks via de doneerpagina.