App Treinreflecties

App Treinreflecties

App Treinreflecties inspireert iedere dag
De bijbelapp Treinreflecties inspireert iedere werkdag door middel van een korte toelichting bij een tekst uit de Bijbel. Treinreflecties wil laten zien dat God van mensen houdt en steeds met je meegaat. Onderweg naar school, het werk of gewoon thuis, is het een handig dagboek om bij de hand te hebben. 

De bijdragen bestaan uit een korte bijbeltekst met uitleg. De tekst is makkelijk leesbaar, ook voor wie de Bijbel en het christelijk geloof niet kent. De bijbelteksten komen uit de ‘Bijbel in Gewone Taal’: een bijbelvertaling in de taal die we dagelijks gebruiken (Uitgave van het Nederlands Bijbelgenootschap, 2014). De overdenking bij de bijbeltekt is kort maar krachtig. Zonder kerkelijke taal zodat deze voor iedereen goed te volgen is.

Treinreflecties biedt 40 praktische bijdragen over herkenbare onderwerpen uit het dagelijks leven. Zoals ‘feestvieren’, ‘smaakmakers’ en ‘God in de trein’. Ook houdt de app bij welke bijdragen al zijn gelezen.

 De Treinreflecties bijbel app is beschikbaar voor iOS en Android.
10 bijdragen gratis.
30 extra bijdragen voor €0,99

De app is gebaseerd op het eerder verschenen gelijknamige boekje Treinflecties, auteur: Erica Kramer, Ark Media, Amsterdam.
Omdat de app heel geschikt is voor startende bijbellezers, ondersteunt Ark Mission dit project van harte.
Helpt u ons om meer apps te ontwikkelen voor startende bijbellezers? Elke donatie is van harte welkom.
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren