Arabische bijbel-app voor vluchtelingen Steun dit project! ›

Arabische bijbel-app voor vluchtelingen

Ark Mission heeft in 2016 een bijbel-app met de Arabische Bijbeltekst ontwikkeld, aangevuld met bijbelteksten die passen bij bepaalde emoties of gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan thema's zoals 'eenzaamheid', 'verdriet' of het volgen van Jezus. Een soort ‘waar kan ik lezen over’ dus.
Arabische bijbel-app voor vluchtelingen
De Arabische app is inmiddels beschikbaar sinds eind januari 2017 - lees hier dit nieuwsbericht - en is een aanvulling op de app Bible-Fit die al bestaat in het Nederlands, Engels en Spaans. Voor de bijbeltekst mogen we de Arabische ERV (easy to read version) gebruiken. Dit is een samenwerking met Bible League.

De ontwikkeling van deze app is geboren uit onze diepe wens om de vele Arabisch sprekende vluchtelingen uit Syrië en andere landen de bijbeltekst in hun moedertaal aan te bieden. Meer dan negentig procent van hen gebruikt een smartphone. Via de app dragen zij straks dag en nacht Gods Woord in hun eigen taal mee in hun broekzak. Natuurlijk kan de app wereldwijd worden gebruikt.
 
De Bible-Fit app is gratis te downloaden via AppStore of GooglePlay
en daarna ook offline te gebruiken, dus ook op plaatsen zonder internetbereik. Op www.bible-fit.nl leest u meer informatie over de unieke aspecten van de app.

Aanbeveling Gert-Jan Segers (ChristenUnie)

‘Ik vind het van groot belang dat de Bijbel toegankelijk is voor Arabisch-sprekenden. Uit ervaring weet ik dat er veel belangstelling voor is, ook in het Midden-Oosten zelf. Ik juich dit initiatief van harte toe.' – Gert-Jan Segers, voorzitter Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie


Bible-Fit Arabisch:
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren