Ark Mission Expedition Steun dit project! ›

Ark Mission Expedition

De nieuwe, kleurrijke Ark Mission Expedition 2016 is beschikbaar!

Ark Mission Expedition 

Wil je in de vakantie, ver weg of gewoon thuis, gevoed worden door de Bijbel en wil je je geloof delen met anderen? Ga dan op reis met de nieuwe Ark Mission Expedition. Het kleurrijke minimagazine van 32 pagina’s bevat bijbeloverdenkingen over het thema Vrijheid en verhalen die inspireren om als christen in deze wereld te staan. Bij het samenstellen van de inhoud zijn de reacties op de vorige editie meegenomen.

Ark Mission Expedition is de frisse opvolger van de Vakantiebijbelgids en verschijnt in een oplage van 90.000 exemplaren. De gids wordt in de meeste gevallen gratis verspreid (zie onder).

Bent u benieuwd naar de inhoud van de Ark Mission 2016? Bekijk dan hier de online versie:


Om deze uitgave te kunnen (blijven) realiseren is uw steun nodig. Maak hier uw gift over.  

Wiep Koehoorn schreef een review over Ark Mission Expedition. 
''Deel je hart klinkt' als een uitnodiging en als een oproep. Je hart delen met elkaar en met God is een aantrekkelijk perspectief. Eigenlijk is dat één van de mooiste dingen in je leven, dat je je hart kunt luchten, uitstorten en delen met God en met je medemens, niet alleen thuis, maar ook op vakantie."
De gehele review vind je op deze website.
 
Verspreiden via kerken e.a.
Voor kerkelijke gemeenten, organisatie of recreatiebedrijven is Ark Mission Expedition een leuk presentje voor de gemeenteleden (bij de start van het zomerseizoen), personeel of vakantiegasten. Ook bij zomerse activiteiten en op braderieën kan het magazine een passend weggevertje zijn.
Kerken die het minimagazine ook aanbieden via hun website of kerkblad bieden we een voorbeeldbericht aan (met de pdf erbij). De basistekst kunt u zelf aanpassen.

Bestellen
Ark Mission biedt iedere besteller 20 exemplaren gratis aan. Daarboven bieden we de magazines aan per 20 stuks voor € 4,-. Porto berekenen we in alle gevallen wel door. Bestellen kan het snelst via het bestelformulier. Wie een enkel exemplaar wenst kan dit afhalen bij de christelijke boekhandel.

Radio
Radio Westerwolde besteedde vorig jaar aandacht aan Ark Mission Expedition. Beluister het interview via deze link en kies dan Programma Kerk in beeld, maandag 29 juni 2015, 18.00 uur en schuif het balkje naar 13.30 uur.

Steun ons werk met een gift zodat wij dit soort waardevolle uitgaven kunnen blijven maken.
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren