Bible-Fit Russisch Steun dit project! ›

Bible-Fit Russisch

De wens voor de ontwikkeling van deze app in het Russisch is geboren nadat collega Jolanda in augustus 2017 met vriendin en donateur Gudy naar Wit-Rusland afreisde.
Wit-Russische jongeren hebben net als hun Nederlandse leeftijdsgenoten een telefoon waarmee ze 'lezen en schrijven'. Daarom willen wij graag speciaal voor deze jongeren onze app Bible-Fit in het Russisch beschikbaar stellen.

Igor, directeur van het Wit-Russische Bijbelgenootschap is enthousiast:
'Bible-Fit zou de perfecte aanvulling zijn op ons verlangen om jongeren te leren de Bijbel te lezen en toe te passen!'
 

Waarom is Bible-Fit in het Russisch zo belangrijk?

1. De app Bible-Fit brengt de Bijbel dichtbij het leven van jongeren.
2. Er zijn meer dan 250 miljoen Russischsprekenden die via hun telefoon de Bijbel tot hun beschikking krijgen.
3. Er zijn geen gepaste jongerenbijbels beschikbaar in Wit-Rusland. Bible-Fit laat jongeren zien dat de Bijbel relevant is in het leven van nu.


'Bible-Fit is een prachtige app die je helpt om in allerlei situaties een boodschap te vinden. Geen lange stukken, maar korte, krachtige woorden die rechtstreeks tot het hart spreken.' Jan Wessels (Directeur MissieNederland)

Dit jaar kunnen we, in samenwerking met het Wit-Russische Bijbelgenootschap, voor 25 euro zo'n 100 jongeren de app op hun telefoon laten downloaden.

Hoeveel jongeren van Wit-Rusland wilt u een passende Bijbel geven? Elke gift, hoe groot of klein ook, draagt bij aan dit project. Doneer nu!

 
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren